Hírek, aktuális / Halálos kimenetelű baleset Hegyhátsálnál

2022-12-12 10:26:24
Halálos kimenetelű baleset Hegyhátsálnál


Összesítő Vas megyéből
 
Többen megsérültek az utakon és egy halálos kimenetelű közlekedési baleset is történt Hegyhátsál térségében.
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. december 9-én 5 óra és 2022. december 12-én 5 óra közötti időben egy, halálos kimenetelű kettő, súlyos és négy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink tizennyolc, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2022. december 11-én, az esti órákban, a 7441- es számú úton. Egy férfi gépkocsival közlekedett Halastó felől Hegyhátsál irányába, amikor haladása során az út 18-as kilométerszelvényében, eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról, majd az útpadkán keresztül, többször megpördülve autójával egy mezőgazdasági területre csapódva, a tetőlemezén állt meg. A gépjárműben a baleset idején két személy utazott, akik közül az egyik fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A járműben tartózkodó másik személy súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Baleset-megelőzési szempontból kiemelt fontosságú a biztonsági öv, valamint a gyermekbiztonsági rendszer előírásszerű használata. Egy esetlegesen bekövetkező baleset, valamint egy erős fékezés esetén megvédi a járművezetőt és az utasokat is a sérüléstől.

Indulás előtt kapcsolja be biztonsági övét és hívja fel utastársai figyelmét is arra, hogy rögzítsék magukat!
A biztonsági öv használata életet menthet!

Ne feledjék, az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!


… hogy mindenki hazaérjen!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság



 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink