Hírek, aktuális / Az adventi vásárokban is jelen vannak

2022-12-16 08:51:33
Az adventi vásárokban is jelen vannak
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai az adventi időszakban karácsonyi vásárokon és bevásárló központokban is várják az érdeklődőket.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai bevásárlóközpontokban, piacokon és karácsonyi vásárok helyszínein bűnmegelőzési programok keretében működtetett információs pontokon várják az érdeklődőket hasznos bűnmegelőzési tanácsokkal, személyes konzultációs lehetőséggel.

Legközelebb 2022. december 16-án, Szombathelyen a karácsonyi vásárban, valamint a piacon osztanak hasznos, bűnmegelőzési tanácsokat tartalmazó szórólapokat munkatársaink közösségi szolgálatos diákok bevonásával.

Jövő héten pedig, 2022. december 20-án Szombathelyen, a Savaria Plázában (Körmendi út 52-54. sz.) 10 óra és 14 óra között találkozhatnak munkatársainkkal, ahol személyesen kaphatnak preventív tanácsokat egy pohár kávé mellett.


A nagyobb tömegeket vonzó rendezvények a zsebtolvajoknak is kedveznek, ezért az áldozattá válás megelőzésének érdekében fogadják meg alábbi tanácsainkat!
 
- A zsebtolvajok egész évben „dolgoznak”. Megjelenésükre jellemzően a bevásárlóközpontokban és tömegközlekedési eszközökön, illetve nagyobb tömeget vonzó eseményeken lehet számítani.
- Fokozottan figyeljen értékeire, ha forgalmas helyen tartózkodik, vagy utazik! Ajánlott válltáskáját maga előtt tartva közlekedni.
- Ne tartson okmányokat, értékeket táskája külső zsebeiben!
- Ne tegye egy helyre pénztárcáját, okmányait, lakáskulcsát, mobiltelefonját!
- Vásárláskor, az áru válogatásakor soha ne tegye le táskáját, pénztárcáját a pultra, vagy a bevásárlókocsiba. Értékeit ne hagyja felügyelet nélkül!
- Ha gyanúsan viselkedő személyt lát, ellenőrizze értékeinek meglétét!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság



 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-26 11:39

Túra a virágzó tőzegmohás lápréten

2024. május 4.Tovább

2024-04-26 11:37

Nyitott Tájházak Napja

Velünk élő állatokTovább

2024-04-26 11:14

Civil szervezetek 2024. évi támogatása

Döntött a képviselő-testületTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink