sortáv

VII. Innovációs kiállítás és találmányi vásár a Széchenyi István Egyetemen

droszler | 2017. február 10 08:01:15 | gazdaság |

VII. Innovációs kiállítás és találmányi vásár a Széchenyi István Egyetemen! Önnek is itt a helye!
Felhívás a VIII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való térítésmentes részvételre! A kiállítás időpontja: 2017. április 12. Várjuk jelentkezését!


A Széchenyi István Egyetemen 2017. április 12-én (szerdán) megrendezésre kerülő, megújult VIII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való részvételre várja a Széchenyi István Egyetem, az Universitas-Győr Alapítvány és az Universitas-Győr Nonprofit Kft. a Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók és diákok jelentkezését.

Részvételi feltételek:
A kiállításon a szervezők elsősorban az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek és/vagy szolgáltatások, ill. jelentős fejlesztési eredmények bemutatására biztosítanak lehetőséget. Ettől az évtől kiemelt lehetőséget kapnak a spin-off, start-up cégek!
Ezen kívül a rendezvényen olyan szabadalmaztatott vagy szabadalmi eljárás alatt álló magyar találmánnyal (beleértve használati mintát és új növényfajtát) lehet szerepelni, amelynek a hasznosítása 2017. áprilisig már megkezdődött. Ennek megfelelően a jelentkezőnek rendelkeznie kell bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással.
A szervezők azon vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is bemutatkozási lehetőséget biztosítanak, akik az egyetemisták, kutatók és a szélesebb szakmai közönség érdeklődését felkeltő szakmai és technológiai bemutatót (pl. 3D nyomtatás) kívánnak tartani standjukon.

A kiállításon bemutatásra kerülő találmányokat, védjegyeket, formatervezési és használati mintákat a vonatkozó jogszabályokban foglaltak alapján kiállítási kedvezmény, illetve kiállítási elsőbbség illeti meg.  Helyszín: Széchenyi István Egyetem aulája (9026 Győr, Egyetem tér 1.), ami 30-40 téma kiállítására biztosít ingyenes bemutatkozási lehetőséget kétféle módon:

- kiállító standon bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással és/vagy

- poszterrel.

A kiállítói standokat és az egységes szerkezetű posztereket, valamint a rendezvény katalógusát a rendezvény szervezője készíti el, egyeztetve a kiállításon bemutatkozó vállalkozásokkal, magánszemélyekkel.

A kiállításra 2017. március 7-ig lehet jelentkezni. A jelentkezési lap csak online tölthető ki az innovacioskiallitas.sze.hu oldalon.
Jelentkezés után kérjük, a rendszer által generált, kitöltött jelentkezési lapot az Universitas-Győr
Nonprofit Kft. (9026 Győr, Egyetem tér. 1.) címére, aláírva, legkésőbb 2017. március 10-ig (beérkezés dátuma) visszaküldeni!
A kiállítással kapcsolatban további információ, felvilágosítás kérhető az alábbi elérhetőségen:

Zuber Júlia
Tel.: 06 70/335-2268
E-mail: kiallitas@sze.hu