Hírek, aktuális / Tűzoltói beavatkozások a megyében

2019-03-29 11:22:02
Tűzoltói beavatkozások a megyében

Egy műszaki mentéshez és három tűzesethez riasztották a Vas megyei tűzoltó egységeket az elmúlt napon.

Elhagyta az úttestet, majd egy lakóház falának csapódva állt meg egy személyautó Kőszegen a Sziget utcában szerdán délelőtt. A kőszegi önkormányzati tűzoltók vonultak a baleset helyszínére. Az egység áramtalanította a személyautót.

Családi ház égéstermék elvezetőjében lerakódott korom izzott, füstölt Rábapatyon, az Alsópatyi utcában szerdán az esti órákban. A sárvári hivatásos tűzoltók a lerakódott égésterméket kéziszerszámok segítségével eltávolították, ezzel megakadályozták, hogy a tűz átterjedjen a tetőszerkezetre. A tűzeset során nem sérült meg senki, a lakók a rokonoknál kerültek elszállásolásra.

Egy hektáros területen égett a nádas Kemenesmagasi település közelében szerdán az esti órákban. A pápai hivatásos és a celldömölki önkormányzati tűzoltók vonultak a tűzesethez. Az egységek kéziszerszámok segítségével a tűz továbbterjedését megfékezték, majd eloltották a lángokat. A tűzeset során nem sérült meg senki.

Száz négyzetméter alapterületű családi ház padlástere égett Körmenden, a Juhar utcában csütörtökön hajnalban. A helyszínre a körmendi, szombathelyi és szentgotthárdi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek a Vas megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett az áramtalanítást követően három vízsugárral, több irányból támadva oltották el a lángokat. A tűzeset során nem sérült meg senki, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.


Forrás: VAS KVI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-07-15 17:43

Körmend keleti városrész csapadékvíz-elvezetése

A projekt műszaki átadása megtörtént.Tovább

2019-07-14 10:31

Vásárlók könyve

Nem kell kicserélni a vásárlók könyvét az üzletekbenTovább

2019-07-13 16:50

10. Jubileumi Alterába Fesztivál

Képgalériák - Fotó: Jámbori TamásTovább

2019-07-13 09:41

Tájékoztató

A Faludi Ferenc Könyvtár nyári zárva tartásaTovább

2019-07-13 09:29

Vasmarock

Ma zárul az AlterábaTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink