Hírek, aktuális / Tűzesetek március első hétvégéjén

2019-03-05 11:03:56
Tűzesetek március első hétvégéjén

Négy tűzesethez riasztották a Vas megyei tűzoltó egységeket az elmúlt napokban.

Idős lakó gyújtotta be a telkén a száraz füvet Kőszegpatyon, a Kossuth utcában pénteken délelőtt. A tűz terjedését nem tudta megakadályozni, az átterjedt a közelben lévő hat darab nyárfára is. A tűzeset során az égetést végző ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A szombathelyi hivatásos, és a kőszegi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották.

Háztartási szemét és építési hulladék gyulladt ki Nemeskoltán, pénteken az esti órákban. A szombathelyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és a kéziszerszámok segítségével a tűz továbbterjedését megfékezték, majd eloltották. A tűzeset során nem sérült meg senki.

Teljes terjedelmében égett egy szoba Nádasdon, a Rákóczi úton, szombaton délelőtt. A tűz egy, a szoba mellett lévő helyiségre is átterjedt. A körmendi hivatásos tűzoltók érkeztek a tűzeset helyszínére. Az egység a lángokat egy vízsugár segítségével megfékezte, majd átszellőztette a füsttel telítődött ingatlant. A tűzeset során nem sérült meg senki, azonban lakosságvédelmi intézkedésre volt szükség.

Kerti sütögetést követően terjedt tovább a tűz a száraz aljnövényzetre Andrásfán a Rákóczi utcában vasárnap délután. A vasavári önkormányzati tűzoltók kiérkezéséig a lakó a tüzet eloltotta. Az egység egy vízsugárral az izzást megszüntette. A tűzeset során nem sérült meg senki.

Forrás: Vas KVI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-11-19 15:56

Takács Vilkó egy szál gitárral

Belépő, csak a helyszínenTovább

2019-11-19 11:15

Csákányi László Filmszínház műsora

november 26-igTovább

2019-11-19 06:00

Meghívó

Németh Mária emléktáblájának avatásáraTovább

2019-11-18 19:28

Gyertek velünk Betlehembe

Écsi Gyöngyi karácsonyvárója KörmendenTovább

2019-11-18 12:36

Szervezeti és Működési Szabályzat

Az alakuló ülésen fogadták el a rendeletetTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink