Hírek, aktuális / Savaria Filmszínház műsora

2018-05-29 19:16:19
AGORA–Savaria Filmszínház a Facebookon is: http://www.facebook.com/AgoraSavariaFilmszinhaz

AGORA–SAVARIA FILMSZÍNHÁZ Mártírok tere Tel: 94/312-280
2018. május 31-től június 6-ig Az ART-MOZI az EUROPA * CINEMAS és az ART Mozik Nemzetközi Szövetségének tagja.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.
(KN) Korhatár nélkül megtekinthető, (6) 6 éven aluliak számára nem ajánlott (12) 12 éven aluliak számára nem ajánlott, (16) 16 éven aluliak számára nem ajánlott, (18) 18 éven aluliak számára nem ajánlott.
Helyár: 1.200 Ft Diákok, nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékkal élők részére 1.000 Ft
Szent Márton kártyával 20% kedvezmény
Pénztárnyitás az első előadás előtt fél órával.
A műsor- és teremváltoztatás jogát fenntartjuk. H É T F Ő N M O Z I N A P : minden jegy csak 1.000 Ft!


Részletes műsor: www.savariamozi.hu
ONLINE JEGYFOGLALAS: JEGYFOGLALAS.SAVARIAMOZI.HU



31-től -5-ig 14:05-kor;
Három hegycsúcs (12) 94’
német-olasz thriller
A Dolomitokban vakációzik Lea fiával és új barátjával. A nő két éve hagyta el férjét, s gyereke számára megfelelő apapótléknak tűnik új választottja. A kirándulás során azonban mindinkább felszínre kerülnek olyan érzelmek és viszonyok, amelyek közel sem egy kiegyensúlyozott család hétköznapjairól árulkodnak. A férfi igyekszik megnyerni a nyolcéves fiú bizalmát, de a kettejük között alakuló kapcsolat lassan veszélyes pszichológiai játszmává fajul.


31-től- 6-ig 15:50-kor;
Igaz történet alapján (16) 102’
francia-lengyel-belga thriller
A Párizsban élő Delphine (Emmanuelle Seigner) szinte fürdik a sikerben, hiszen első regénye azonnal bestsellerré vált. Következő könyve viszont várat magára, hiszen az írónő hamar alkotói válságba került. Mindezt névtelen levelek is tetézik, amelyekben családját fenyegetik. Az egyik dedikáláson egy rejtélyes nő jelenlétére lesz figyelmes, aki gyönyörű, intelligens, és úgy tűnik, lehetetlen neki ellenállni. A magát csak Őnek nevező nő (Eva Green) teljes mértékben elcsavarja Delphine fejét, ezzel felborítva az asszony életét, aki számára minden kétségessé válik, ami mindaddig biztosnak tűnt…


31-től- 6-ig 17:45-kor;
Könyvklub (16) 104’
amerikai vígjáték
Mindig van új a nap alatt...még a hatodik X után is. Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott. Miután azonban az általuk alapított könyvklubban a méltán híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, mindegyikükből előbújik a végzet asszonya. Új és régi szerelmek lángolnak fel, törnek a tabuk, no meg a férfiszívek - mert a szenvedélyhez sosincs késő.


31-től- 6-ig 19:45-kor;
Valami amerika 3 (16) 103’
magyar vígjáték




31-én, jún. 2-án és 5-én 14:00-kor;
Vad Balaton (6) 65’
magyar természetfilm
A Balaton Közép-Európa legnagyobb, sekély vizű tava. Bár nyáron a partjait nyaralók lepik el, a tó és a környezete szinte hihetetlen természeti kincseket tartogat egész évben. A vulkánok, a barlangok, a mésztufa lépcsők, a homokbuckák és a szurdokvölgyek az Európai Geopark Hálózat részei, a mocsarak nemzetközi jelentőségű vizes élőhelyek. Ürge és vadmacska, vándorsólyom és holló, tömegesen fészkelő kócsagok és gémek, násztáncot járó balinok. A geológia, a vadvilág és az ember különös házassága teremtette ezt a káprázatos tájat.




31-én, jún. 2-án és 5-én 15:10-kor és 20.10-kor, 1-jén 18.15-kor; 3-án 19.00-kor; 4-én és 6-án 16.10-kor;
Solo: Egy Star Wars-történet (12) 150’
amerikai sci-fi
Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során Han Solo megismerkedik későbbi másodpilótájával, Chewbaccával és találkozik a hírhedt szerencsejátékossal, Lando Calrissiannel, s közös utazásuk végére a Star Wars saga legszokatlanabb hőseivé válnak.


31-én, jún. 2-án és 5-én 18:00-kor; 1-jén 14.00-kor és 21.00-kor; 3-án, 4-én és 6-án 14.00-kor;
Átejtve (12) 112’
amerikai vígjáték
Leonardo, az önelégült, gazdag playboy, Mexikó legtehetősebb családjának sarja felveszi a gyermekeit egyedül nevelő Kate-et, a munkásosztály gyöngyét luxusjachtjának takarítására. Röviddel azután, hogy igazságtalanul kirúgja a nőt és még a fizetségét is megtagadja, Leonardo átesik a hajókorláton a heves partizás közepette, majd Oregon partjainál tér magához – emlékezetkieséssel. Kate felbukkan a kórházban, és hogy elégtételt vegyen, elhiteti Leonardóval, hogy ő a férje, s így a férfi – életében először – dolgozni kényszerül. Kezdetben szánalmasan alkalmatlannak bizonyul bármire, ám idővel felveszi a munka ritmusát, és “családja” elismerését is kivívja. Valódi, milliárdos rokonai azonban bármikor rábukkanhatnak és emlékezete is akármikor visszatérhet…


6-án 19.00-kor;
Jurassic World: Bukott Birodalom (12) 128’
amerikai-kínai kalandfilm
Steven Spielberg producerként tér vissza nagy sikerű, úttörő sorozatának legújabb részével, a Jurassic World rendkívül látványos, torokszorítóan izgalmas, nagyszabású kalandjával, melyben újra megnyílik a híres sziget őslény parkja. A helyszín az eredeti Nublar sziget, amely dinoszaurusz élményparkként működik, de nem túl sikeresen. Hogy feltornázzák a bevételeket megalkotnak egy genetikailag módosított hibrid dinoszauruszt, az Indominus Rexet, de természetesen semmi sem alakul a terv szerint
APTÍV filmklub


3-án 16:00-kor;
Bosszúállók: Végtelen háború (16) 129’
amerikai akciófilm


Nemzeti Összetartozás Napja
4-én 19.00-kor;
Ménaságra repülj… (0) 82’
magyar dokumentumfilm
Faragó Annamária filmje a csíkmenasági székelyek emberi tartásáról, valamint a nemzeti összetartozásról szól. Bemutatja a székely emberek humorát, örömeit és könnyeit, akik az anyaországtól való elszigeteltségükben és elzártságukban is őrzik magyar gyökereiket és hagyományaikat. A film szereplői a falu lakói, akiket természetes környezetükben filmeztek. A film bemutatja többek között a híres kürtős kalács készítését, melynek származási helye Csíkmenaság, a patkoló kovácsot, a kenyérsütést, a Wass Albert regényeiből ismert esztenát, a bútorfestést, a hegedűkészítést, a székelykapu-faragót, de mindezeken túl vagy velük együtt a székelyek lelkét; a székely humort, az elszakított országrészek magyarjainak emberi drámáját, lelki vívódásait és ez utóbbi adja a film lényegét, valódiságát.


 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-26 11:14

Civil szervezetek 2024. évi támogatása

Döntött a képviselő-testületTovább

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink