Hírek, aktuális / Mikulás Kupa

2018-12-10 11:13:29
2018.12.08-án Esztergom adott otthont a Mikulás Kupa elnevezésű kick-box versenynek.

23-egyesület,164-versenyzője, 267-nevezést adott le erre a megmérettetésre.

A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend két versenyzővel képviselte egyesülete és Körmend színeit, szép eredményekkel.

Horváth Szabolcs kadet-1, -32kg, light-contact szabályrendszerben sikerült jobban a versenyzése. Csak a döntőbe jutásért, Bujalka István Benedek esztergomi versenyző tudta megállítani. Szabolcs végig vezette ezt a küzdelmet és csak az utolsó fél percben sikerült az esztergomi versenyzőnek megfordítani az eredmény állását. Így Szabolcs bronzérmet szerzett.
Kicklight szabályrendszerben már nem sikerült ilyen jól a versenyzése, hisz már az első mérkőzésén Sashegyi Olivér szegedi versenyzővel szemben alul maradt és így nem fojtathatta a küzdelmeket.


Balról Tóth Levente és Horváth Szabolcs

Tóth Levente kadet-2, -52kg, light-contactban a döntőbe tudta egy Pétfürdői DSE Taekwon-dós versenyző legyőzni, aki nem csak idősebb volt 2-évvel versenyzőnknél, hanem sokkal rutinosabb is. Enyingi Ádám 1-danos versenyző, joggal állhatott fel a dobogó legfelső fokára az -52kg-os súlycsoportban, Levente ezüstérmes lett.

Gratulálok versenyzőimnek, mindketten fejlődést mutattak a küzdelmek során. Ráadásul Leventének ez volt az első ilyen nagyobb megmérettetése, még csak most kezdi bontogatni szárnyait.

Andorka Imre

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink