Hírek, aktuális / Közlekedési balesetek

2019-10-14 10:53:39
Közlekedési balesetek

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Munkatársaink további öt anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. október 13-án a 8704-es számú úton. Egy zalaegerszegi férfi gépkocsival közlekedett Rábahídvég felől Sorokpolány irányába. Haladása során elvesztette uralmát járműve felett, a jobb oldali útpadkának nekiütközött, majd az út melletti mezőgazdasági területen állt meg. A balesetben a sofőr – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyosan, utasa, egy zalaszentiváni lakos könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Szintén személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, amely 2019. október 13-án a kora reggeli órákban történt. Egy szalafői lakos a 7451-es számú úton közlekedett Ivánc felől Őriszentpéter irányába. Haladása során a 20-as kilométerszelvényben, az erdős területről egy szarvas ugrott gépkocsija elé, amelynek következtében a sofőr elrántotta a kormányt és az út melletti fás területre sodródott. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a gépjármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

A vadbalesetek elkerülésének érdekében kérjük, hogy ne csak a táblákkal jelzett szakaszokon közlekedjenek óvatosan, hanem az erdők, valamint a termőföldek mellett is, különösen az esti és az éjszakai órákban!  

Ne feledjék, az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!


… hogy mindenki hazaérjen!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-07-03 14:28

Újra miénk a tér

2020. július 5.Tovább

2020-07-03 12:34

Gázcsonknak hajtott egy autó Csákánydoroszlóba

A balesetben az autó vezetője megsérültTovább

2020-07-02 13:23

Burkolatjavítási munkák miatt teljes útzár lesz

Szalafő és Farkasfa között Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink