Hírek, aktuális / Egy hét múlva indul a Szerelmesek Fesztiválja

2019-06-13 05:33:57


Egy hét múlva indul a Szerelmesek Fesztiválja
 
 
Június 19-én, szerdán a Kaposvári Roxínház Anconai szerelmesek című előadásával indul az idei fesztivál. Másnap a Csákányi László Filmszínház egy különleges mozis programot kínál az érdeklődőknek, péntektől pedig egymást követik a jobbnál jobb előadások, programelemek. Fotókiállítás, mozifilmek, Hrabovszky-Orth Katinka és Labritz András sanzon estje, a Valami csaj(ok) című darab Pokorny Lia és Őze Áron előadásában, Fortissimo elektroswing koncert, Reinas del Ritmo Conga Show és retro disco is várja majd a fesztiválozókat aznap.
 
Június 22-én, szombaton a Thália Tanoda Mandarin c. előadása egy nem mindennapi élményt kínál a színházkedvelőknek, hiszen egy különleges, mozgásszínházi előadást láthatnak azok, akik jegyet váltanak a darabra. Este a várkerti szabadtéri színpadon a Pa-dö-dö és a Soulwave koncertje szórakoztatja majd a közönséget, majd pedig az Albatrosz zenekar utcabálja zárja le a szombati programot.
 
Vasárnap a népszerű íróval, Lakatos Leventével találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a Színház aulájába a délután folyamán. Természetesen a gyermekek sem maradhatnak ki a jóból, nekik a Kakaó zenekar koncertjével kedveskednek a szervezők a várkerti szabadtéri színpadon. Késő délután a Széchenyi István Általános Iskola sportcsarnokában Vujity Tvrtko - Túl minden határon c. előadását hallgathatják meg az érdeklődők, este pedig a Várkertben a Zenevonat koncertjére várják az LGT rajongókat, hiszen Veres Mónika (Nika), Heincz Gábor (Biga) és az Abrakazabra zenekar mellett Solti János és Karácsony János is színpadra lép örökzöld LGT slágerekkel.
 
A hétvége folyamán mozifilmek, gyermekprogramok – ugrálóvár és játszóház –, valamint széles ital- és ételkínálat várja a Várkertben a Szerelmesek Fesztiváljára ellátogatókat.
 
További információ: 
 
www.szerelmesekfesztivalja.hu 
www.pannonkapu.hu 
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-06-04 09:31

3954 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

és elhunyt 5 idős, krónikus betegTovább

2020-06-04 09:02

Lomtalanítás

Körmend város közigazgatási területénTovább

2020-06-04 08:54

Lomtalanítás

Körmend város közigazgatási területénTovább

2020-06-03 12:40

Felhívás

Kerékpáros érintettségű balesetek átfogó elemzéseTovább

2020-06-03 12:33

Új fejlesztés a NAV-tól

számlázás okostelefonról!Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink