sortáv

Mini találkozó

droszler | 2005. augusztus 10 15:44:14 | körmendi hírek |
M E G H Í V Ó
MINI-weekend Vas megyében
(Körmend – Õrség – Szombathely – Kõszeg)

2005. augusztus 18-19-20-21. (csütörtök – vasárnap)


Kedves Minis Barátunk!


Az egészen jól sikerült 10. nemzetközi találkozó után ezúttal Körmendre és Vas megye vadregényes tájaira hívunk, várunk családoddal, Minikéddel egy hosszú, programokban, látványosságokban gazdag hosszú hétvégére.

A rendezvény helyszíne:

Rába Szabadidõ és Sportcentrum (a volt MARC-üdülõ) kempingje,

Körmend, Rába-part
Megközelítése: Az OMW kútnál lévõ körforgalomból a 8-as útra kell rátérni, Szentgotthárd, Graz irányába. A Rákóczi úton kb. 8-900 métert kell menni, végig a belsõ sávban. A második lámpánál balra kell lekanyarodni, majd a Batthyány Strattman László úton tovább, egyenesen kb. 7-800 métert, egészen a Rába-hídnál lévõ Halászcsárdáig. A Rába hídon nem kell átmenni!!! A csárda elõtti parkolótól már csak 2-300 méter a kemping, bárki útbaigazítást tud adni, kocsival megközelíthetõ.


A program:

Augusztus 18. (csütörtök)

Megérkezés, sátorverés, szállás elfoglalása.

Augusztus 19. (péntek)

Délelõtt – Kirándulás Pinkamindszent határátkelõn át Ausztriába, a Güssingi/Németújvári vár hoz. (Érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet hozz magaddal!).

Délután – Visszatérés a Vendvidék festõi falvain keresztül.

21.00 órakor – A Városi tûzijáték megtekintése, amely a kempingtõl mindössze 150 métere lesz megtartva.

Augusztus 20. (szombat)

Délelõtt – Kirándulás az Õrségben. Õriszentpéter , az õrség fõvárosának „szeres” (magaslatokra épült, házcsoportos) település szerkezetének megtekintése, gyönyörû dimbes-dombos területének keresztbe-hosszába Minizése. Magyarszombatfán látogatás a több évszázados fazekas hagyományokkal rendelkezõ községbe. Itt kerámia vásárlásra lesz lehetõség.

Délután – Strandolás a csodaszép zalalövõi Borostyán-tónál.

Augusztus 21. (vasárnap)

Sátorbontást követõen délelõtt a híres jáki templomot tekintjük meg, majd Kõszegen a történelmi belvárosba kirándulunk.

Terveinkkel ellentétben a programban nem szerepel a szombathelyi Savaria Karnevál megtekintése, ugyanis a szervezõk – szakítva a sokéves tradícióval – egy héttel késõbbre tették.

A szállás és költsége:

A kempingben összesen 10 személy számára van faház, 3 szobában, amelynek költsége 1200 Ft/fõ/éj. A sátorhely banálisan olcsó: 400 Ft/fõ/éj. A kempingnek saját, kavicsos strandja van, aszfaltozott kosárlabda és focipálya, automata tekepálya, fõzõhelyek, kicsi gyerekeknek homokozó, hinta áll rendelkezésre.

Veteránmotorok szerelmesei! A Körmendi „Vasparipa Egylet” szintén a kempingben tartózkodik ezekben a napokban. Õk régi, zömében magyar gyártmányú motorkerékpárokkal képviselik klubjukat.

Jelentkezni telefonon: Reha Tibor fõszervezõnél (0670) 572-0594, vagy Csonka Istvánnál (0630) 655-9033 lehet, de e-mailt is küldhetsz az info@miniclub.hu címre.

A programokhoz bármelyik nap csatlakozhatsz! A találkozóra lehetõleg Minivel érkezz! Egy nagy közös fõzést tervezünk, amely klubtagoknak (és a családnak) természetesen ingyenes, nem klubtagoknak szolidan önköltséges. A megtett kilométerek az Év Minise versenybe beszámítanak!

Mindenkit várunk szeretettel!


Üdvözlettel: A szervezõk

További hírek: www.miniclub.hu