sortáv

Rendőrségi hírek

droszler | 2017. szeptember 19 10:30:08 | bünügy |

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül öt, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Lesodródott az útpadkára, majd elveszítette uralmát járműve felett és a szalagkorlátnak ütközve állt meg egy horvát férfi személygépkocsijával a 86-os számú főútvonal 45-ös kilométerszelvényénél, Nádasd térségében.

A baleset következtében a jármű vezetője az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. A Körmendi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

A szolgálatban lévő állomány öt személyt állított elő, közülük egy személygépkocsival közlekedő bucsui nő igazoltatásakor merült fel a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé. Az intézkedés során kiderült, hogy az asszony a járművezetői engedélyét nem tartotta magánál. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság