sortáv

Közlekedési információk a Körmendi Napok idejére

droszler | 2017. augusztus 10 11:15:44 | körmendi hírek |


KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK 


Körmend Város Önkormányzata és a Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és Könyvtár 2017. augusztus 12. és 20. között tartja a Körmendi Napok – 2017. rendezvényeit.

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a Szabadság tér Déli oldalán lévő parkolókat és az átvezető utat lezárjákaugusztus 12-án, szombaton a Streetball bajnokság miatt, illetve augusztus 19-énés 20-án a „Hullócsillagok” labdarúgó mérkőzések miatt. Tisztelettel kérjük, hogy ezeken a napokon a Kossuth-szobor és a Gazdabolt közötti szakaszon a ne parkoljanak, illetve ne próbáljanak áthajtani!

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy augusztus 19-én 18.00 órától lezárják a Rákóczi úttól kezdődően a Batthyány-S. L. – Bajcsy-Zs. utcákat. Ezzel együtt tilos lesz erre az útszakaszra a behajtás az ide csatlakozó mellékutcákból is.

A tűzijáték miatt augusztus 19-én 19.30-kor lezárják a régi Rába-hidat, amelyen mindkét oldalról tilos lesz az áthaladás. Biztonsági okok miatt ugyanazen a napon cc. 16.00 órától lezárják a Vágóhíd utcát a Hegyaljai út – Kertész utca közötti szakaszon. A folyó mindkét oldalán, a híd után az ún. biztonsági zónában nézőként is tilos tartózkodni!A közlekedésben és a biztonsági előírások betartásában kérjük, kövessék a rendőrség, a biztonsági szolgálat és a polgárőrség utasításait!

Együttműködésüket és megértésüket ezúton is megköszönöm!

                                   Tisztelettel:


Körmend, 2017. augusztus 10.


H. Vörös Márta
igazgató