Hírek, aktuális / Villanyoszlop is kidőlt a jáki balesetben

2021-04-08 09:13:23
Villanyoszlop is kidőlt a jáki balesetben

Négy műszaki mentésnél volt szükség a Vas megyei tűzoltók segítségére tegnap.
 
Elhagyta az úttestet, majd az árok felé megdől egy kartondobozokat szállító kamion Keménfa közelében kedden reggel. A körmendi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az elsődleges felderítést követően az egység megállapította, hogy a jármű áramtalanítására nincs szükség, üzemanyagfolyás nem tapasztalható. A tűzoltók a kamionmentő kiérkezéséig a helyszín biztosításában nyújtottak segítséget. 


 
Elhagyta az úttestet, majd családi ház előtt lévő áteresznek ütközött és végül egy út menti villanyoszlopnak csapódva állt meg egy személyautó Jákon a Szabadnép utcában kedden délután. Az ütközés következtében a villanyoszlop kidőlt a helyéről. A szombathelyi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egység áramtalanította a személyautót, majd a helyszínre kérte az áramszolgáltató szakembereket. 
A lehullott hó súlya alatt dőlt meg egy fa Viszákon kedden reggel. Az Őrség-Goričkó-Raab Mentőcsoport tagjai motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták, majd eltávolították.
Tizenöt méter magas juharfa dőlt az útra Alsóújlakon, a Csapás utcában kedden a késő esti órákban. A vasvári önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták, majd a közútról eltávolították. 

Fotó: Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
vas.katasztrofavedelem.hu
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2021-04-14 10:45

Bárki szavazhat az év hídjára

2021. május 11-igTovább

2021-04-14 10:16

Üzemszüneti tájékoztató

2021.04.21.Tovább

2021-04-13 14:22

Még két napig várja a NAV az SMS-eket

tájékoztatóTovább

2021-04-13 14:15

Rendőrségi felhívás

Unokázós csalók jelentek meg SzombathelyenTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink