Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2017-09-02 11:24:29
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további hét anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Egy 40 éves arnóti férfi 2017. szeptember 1-jén személygépkocsival közlekedett Szombathelyen, a Csaba úton, amikor nekiütközött egy kanyarodó és a 86-os számú főút irányába tovább haladó tehergépkocsi hátuljának. Az elsődleges orvosi vélemény szerint az ütközés következtében a személyautót vezető férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek munkatársaink 2017. szeptember 1-jén, Szentgotthárd térségében is. Egy helyi lakos autóval közlekedett az Alkotmány úton, amikor a 8-as számú főútra történő kanyarodásakor nekiütközött egy másik gépjárműnek. A balesetben a szentgotthárdi férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek! Kérjük, hogy a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!
 
A járőrök 2017. szeptember 1-jén egy 59 éves, személygépkocsival közlekedő miskolci lakost igazoltattak a megyeszékhelyen. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. A sofőrrel szemben ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha autóba ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!
 
Munkatársaink 2017. szeptember 1-jén elfogták és a Kőszegi Rendőrkapitányságra előállították azt a 36 éves helyi lakost, akivel szemben a Kőszegi Járásbíróság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság                               

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-26 11:39

Túra a virágzó tőzegmohás lápréten

2024. május 4.Tovább

2024-04-26 11:37

Nyitott Tájházak Napja

Velünk élő állatokTovább

2024-04-26 11:14

Civil szervezetek 2024. évi támogatása

Döntött a képviselő-testületTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink