Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-08-10 11:42:40
Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, súlyos és két, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül öt, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az „Állj! Elsőbbség adás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva hajtott be a Hunyadi utca és a Sági utca kereszteződésébe egy személygépkocsival közlekedő budapesti férfi Celldömölkön és elsodort el egy, a védett úton segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit. A motoros a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült.

A 8-as számú főúton, Csákánydoroszló felől Rátót irányába tartott járművével egy személygépkocsival közlekedő férfi, amikor Gasztony térségében ütközött egy, előtte balra kanyarodni szándékozó személygépkocsival. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint egy személy könnyebben sérült.

Az út menti füves területre hajtott kerékpárjával és közben elveszítette egyensúlyát, így a földre esett egy debreceni férfi Lukácsházán. A biciklis az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

Az illetékes rendőrkapitányságokon vizsgálják a balesetek körülményeit.

Állampolgári bejelentést követően lopáson értek munkatársaink egy helyi lakost Vépen. A férfi bement egy építés alatt lévő családi házba és az ott megtalált kulccsal bejutott a melléképületbe, ahonnan különböző szerszámokat vitt el. Később talált még egy ütve fúrót is, amelyet szintén el akart tulajdonítani. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-26 11:39

Túra a virágzó tőzegmohás lápréten

2024. május 4.Tovább

2024-04-26 11:37

Nyitott Tájházak Napja

Velünk élő állatokTovább

2024-04-26 11:14

Civil szervezetek 2024. évi támogatása

Döntött a képviselő-testületTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink