Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-06-29 12:27:43
Az elmúlt 24 órában történt.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül három, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy vépi nő személygépkocsijával Szombathely felé tartott, amikor a 86-os számú főút 79+190 kilométerszelvényénél elveszítette uralmát járműve felett, a szemközti sávba sodródott, ahol egy tehergépkocsival ütközött. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

Celldömölk felől Mersevát irányába tartott személygépkocsijával egy nagypiriti férfi, amikor a 834-es számú főút 22-es kilométerszelvényénél elveszítette uralmát járműve felett és előbb egy út menti fának ütközött, majd egy mezőgazdasági területen állt meg, ahol a gépkocsi teljesen kiégett. A baleset következtében a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült, míg utasa súlyos sérülést szenvedett.

Mint arról hírt adtunk, közlekedési balesetnél helyszíneltek munkatársaink a 86-os számú főúton Vámoscsalád és Vasegerszeg között. Egy nicki nő Répcelak felől Hegyfalu irányába tartott személygépkocsijával, amikor a főút 109-es kilométerszelvényénél letért az útról, járművével többször megpördült és végül az oldalára borulva állt meg. A baleset következtében a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett.
Az illetékes rendőrkapitányságokon vizsgálják a balesetek körülményeit.

Tetten érték munkatársaink azt a két helyi férfit Körmenden, akik éppen az egyik vendéglátóegység épülete mögé kihelyezett, használaton kívüli hűtőládát szereltek szét azért, hogy azt elvigyék. A 68 éves H. Józsefet és a 64 éves K. Károlyt előállították és kihallgatták. Velük szemben lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-26 11:39

Túra a virágzó tőzegmohás lápréten

2024. május 4.Tovább

2024-04-26 11:37

Nyitott Tájházak Napja

Velünk élő állatokTovább

2024-04-26 11:14

Civil szervezetek 2024. évi támogatása

Döntött a képviselő-testületTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink