Hírek, aktuális / Művésztanárok koncertje

2024-05-22 15:47:44
Művésztanárok koncertje
 
Művészeti estet tartottak a Körmendi Zene- és Táncművészeti Iskola szervezésében, ahol nem a diákok, hanem a tanáraik voltak a fellépők.


A tanárok a színpadon is jól érzik magukat

Körmend városában, ahol a helyi zene- és táncművészeti iskola tanárai nemcsak oktatnak, de szerte az országban és a nemzetközi színtéren is aktívan részt vesznek művészeti eseményeken, egy rendkívüli koncertre került sor. Az iskola tanári kara, mely különböző művészeti formációkban is tevékenykedik, most közönség elé tárta tudását és szenvedélyét a „Művészetanáraink koncertje” című esemény keretében.
Ez az esemény egy ritka lehetőség a helyi közönség számára, hogy olyan művészeti értékeket tapasztaljanak meg élőben, amelyeket általában csak nagyobb városokban vagy különleges rendezvényeken lehet élvezni. Az est során a különböző hangszerek egyesültek egy mintegy egy órás, izgalmas és virtuóz előadásban, mely a modern stílusokat is magában foglalta.


 
A rendezvényre várták azokat, akik szeretik élvezni a klasszikus komolyzenét, valamint azokat is, akik kíváncsiak arra, hogyan ötvöződnek a hagyományos műfajok a mai modern irányzatokkal. Az iskola büszke arra, hogy tanárai nem csak a tantermekben, hanem a művészeti élet színpadain is otthon érzik magukat. Ez a koncert ígéretes alkalom volt arra, hogy a közönség közelebbről is megismerkedhessen a tanárok kreativitásával és szakmai hozzáértésével.


KH
Fotó: Jámbori Tamás
Körmendi Híradó


 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-06-14 14:26

A honlap legfrissebb képgalériái

válogatásTovább

2024-06-14 11:56

Mi a teendő árvíz után?

Vas Vármegyei Kormányhivatal tájékoztatójaTovább

2024-06-14 11:10

Folytatódik a lassú apadás

A vízszint 10 órára 335 cm-re csökkentTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink