Hírek, aktuális / Maradnak az idegenlégiósok

2018-09-20 11:46:54
Maradnak az idegenlégiósok
 
Csapatunk augusztus 20-án öt új, próbaidős idegenlégióssal kezdte meg a felkészülést a következő szezonra. A keret azóta változatlan.
Szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a klub vezetésének döntése alapján a bajnoki rajt előtt már nem is lesz változás, klubunk véglegesíti az öt külföldi játékos szerződését.

A döntés indoklásaként csapatunk vezetőedzője, Antonis Constantinides így vélekedik az idegenlégiósokról:

Kenyon McNeail:
Irányító poszton játszik, tapasztalt játékos, aki gyors támadásban. Sok energiát tud adni a csapatnak. Jó kezű dobó, aki védekezésben is agresszíven tud játszani.
Desonta Bradford:
Ő tipikus combo guard, egyes és kettes poszton is bevethető. Jól dob, atletikus játékra képes. Jól tör be, jól tudja támadni a gyűrűt, de védekezésben is nagyon hatékony.


T. J. Price:
Hármas poszton, bedobóként játszik. Nagyon jól dob kintről, de a mezőnyben is hatékony, mert érti a játékot, tudja, mikor mit kell tenni. Nagyon értékes támadó, de védekezésben is agresszív, jól tudja segíteni a csapatot.


Layton Hammonds:
Négyes poszton számítunk rá elsősorban, de szükség esetén ötösben, centerként is tud segíteni. Atletikus kosaras, aki távolról, a hárompontosoknál is hatékony tud lenni. A képességeivel nagyon sokat segíthet a csapatnak, nem csak a dobásoknál, de abban is, hogy helyet csináljon a társaknak, betörési lehetőséget biztosítson a védőknek.


Jonas Bergstedt:
Ő a légiós centerünk, aki a magasságához képest gyors, ezért nagy hasznát vehetjük a lerohanásoknál. Kiváló a pick and roll játéka is. Jól olvassa a játékot és jó a labdavezetése is. Különösen a védőlepattanóknál hatékony, ami fontos eleme a védekezésnek.

Forrás: bckormend.hu

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-11-19 11:15

Csákányi László Filmszínház műsora

november 26-igTovább

2019-11-19 06:00

Meghívó

Németh Mária emléktáblájának avatásáraTovább

2019-11-18 19:28

Gyertek velünk Betlehembe

Écsi Gyöngyi karácsonyvárója KörmendenTovább

2019-11-18 12:36

Szervezeti és Működési Szabályzat

Az alakuló ülésen fogadták el a rendeletetTovább

2019-11-17 19:39

Labdarúgó eredmények

két győzelem a hétvégénTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink