Hírek, aktuális / Közlekedési balesetek

2020-06-13 08:47:31
Az elmúlt 24 órában történt az utakon

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű és kettő könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Munkatársaink további kettő anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.


Ahogy arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2020. június 12-én, Csipkerek belterületén. Egy férfi személygépkocsival közlekedett a 8-as számú főútvonal felől Csehimindszent irányába. Haladása során egy vele azonos irányba haladó és balra kanyarodó kerékpáros hátuljának nekiütközött, aki az ütközés következtében a földre esett. A balesetben a biciklis olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. június 12-én, Csepregen, a Rákóczi Ferenc utcában. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett a Bercsényi Miklós utca irányából, amikor haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett és egy betonkerítésnek ütközött. A sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Kőszegi Rendőrkapitányság.

Ugyancsak személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. június 12-én, Csepreg belterületén. Egy helyi lakos kerékpárral közlekedett a Taksony utcában, amikor haladása során érintőlegesen nekiütközött egy parkoló gépkocsinak. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a biciklis könnyebben megsérült. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi szeszes ital fogyasztását követően ült kerékpárra, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is igazolt, ezért őt mintavételre előállították. Vele szemben közigazgatási hatósági eljárást, valamint szabálysértési eljárást indított a Kőszegi Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét.

Ne feledjék, az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!


… hogy mindenki hazaérjen!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-26 11:39

Túra a virágzó tőzegmohás lápréten

2024. május 4.Tovább

2024-04-26 11:37

Nyitott Tájházak Napja

Velünk élő állatokTovább

2024-04-26 11:14

Civil szervezetek 2024. évi támogatása

Döntött a képviselő-testületTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink