Hírek, aktuális / Betonoszlopnak csapódott

2019-08-24 09:59:57
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Munkatársaink további nyolc, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. augusztus 23-án, a megyeszékhelyen. Egy helyi lakos autójával közlekedett a Kiskar utcában az Óperint utca felől a Mátyás király utca irányába. A Kiskar utca és Kossuth Lajos utca kereszteződéséhez érve későn észlelte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő nőt és elsodorta. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Megsérült az a kerékpáros is, aki 2019. augusztus 23-án szenvedett balesetet Körmenden. Egy helyi lakos közlekedett kerékpárjával a Berzsenyi Dániel utcában a Mónus Illés utca irányába, amikor haladása során elvesztette uralmát biciklije felett és egy betonoszlopnak csapódott. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi szeszes ital fogyasztását követően ült kerékpárjára, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is igazolt, ezért őt előállították. A férfival szemben szabálysértési eljárást kezdeményezett a Körmendi Rendőrkapitányság.

A közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek.

 ... hogy mindenki hazaérjen!

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-26 11:39

Túra a virágzó tőzegmohás lápréten

2024. május 4.Tovább

2024-04-26 11:37

Nyitott Tájházak Napja

Velünk élő állatokTovább

2024-04-26 11:14

Civil szervezetek 2024. évi támogatása

Döntött a képviselő-testületTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink