Hírek, aktuális / Új kirendeltségvezető Körmenden

2022-07-01 14:11:48
 
Kinevezéseket és megbízást ismertettek az állománygyűlésen

Megtartotta első féléves állománygyűlését a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság július 1-én. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság műveleti főigazgató-helyettese személyesen adta át a kinevezéseket és megbízást az érintetteknek.
 
A laktanya előtt felsorakozva várta a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állománya Erdélyi Krisztián tű. dandártábornokot, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság műveleti főigazgató-helyettesét. Az igazgatóság tantermében megtartott állománygyűlésen dr. Góra Zoltán tű. altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója által aláírt kinevezések és megbízások is ismertetésre kerültek. 


Dr. Góra Zoltán tű. altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója kinevezte július 1-jei hatállyal Lakatár Gábor Márton tű. alezredest, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Igazgatóhelyettesi Szervezet, katasztrófavédelmi igazgatóhelyettesének és Kovács Balázs Zsolt tű. alezredest, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, katasztrófavédelmi kirendeltségvezetőjének. Megbízta továbbá Dénes Károly tű. alezredest, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői beosztás ellátásával. A kinevezéseket és a megbízást Erdélyi Krisztián tű. dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság műveleti főigazgató-helyettese adta át az érintetteknek. 

A dandártábornok beszédében gratulált a kinevezésekhez és a megbízáshoz. A továbbiakban is elkötelezettséget és alázatot határozott meg a szakmai feladatok magas szintű ellátásához. A kollégáknak a vezetők munkájának támogatását, a csapatban való közös munkát adta irányadónak. Köszönetét fejezte ki a megye összes hivatásos, önkormányzati, önkéntes, létesítményi tűzoltójának és a mentőcsoportok tagjainak munkáját, amely jövőben való teljesítéséhez jó erőt és egészséget kívánt. 
Lakatár Gábor tű. alezredes, Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese, az elmúlt egy évben megbízott igazgatóhelyettesként átélt tapasztalatait osztotta meg az állománygyűlésen résztvevőkkel. Kitért a szakterületek vonatkozásában azokra az eredményekre és mérföldkövekre, amelyek az elmúlt időszakot nagymértékben meghatározták, majd megköszönte elöljárói és munkatársai támogatását. 


Az állománygyűlést követően Lakatár Gábor tű. alezredes, igazgatóhelyettes a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állománya előtt köszöntötte Dénes Károly tű. alezredest, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség megbízott kirendeltségvezetőjét. 


Gratulálunk a kinevezésekhez és a megbízáshoz!Forrás: vas.katasztrofavedelem.hu
Fotó:  Balogh Eszter tű.főhadnagy
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2022-08-12 14:59

XXIX. Streetball Challenge Körmend

Sorsolás és pályabeosztásTovább

2022-08-11 15:20

5 digitális trükk, amit érdemes megtanulnunk a fiataloktól

Így faragjunk a különbségekből erőforrástTovább

2022-08-11 11:29

Közel tizennégymillió forint a vagyonmegtérülés

Vas megyei kábítószer-kereskedő és társai ellen fejezték be a nyomozást a rendőrökTovább

2022-08-11 09:09

Szalagkorlát javítás miatt teljes útzár lesz az M80-as autóúton

a csákánydoroszlói és a vasszentmihályi csomópontok közöttTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink