Hírek, aktuális / WAKO Kick-box Mikulás Kupa

2023-12-04 08:21:21
 
WAKO Kick-box Mikulás Kupa

Hagyományosan Esztergom rendezi a WAKO Kick-box Mikulás Kupát, ezúttal is az új Suzuki Arénában.

Most is kiváló mezőny, több, mint 300 nevező gyűlt össze a Suzuki Aréna küzdőterén, ahol idén a megszokott súlycsoportok mellett a különböző szabályrendszerekben a kezdő versenyzőknek is adott volt a lehetőség, hogy külön kategóriákban küzdhessenek meg egymással.
A Castrum Sec-Dinamica SE. Körmend három versenyzője mérettette meg magát az év utolsó versenyén. Kiválóan zárta versenyzési évét a három harcos.

Horváth Szabolcs kadett 2 korcsoportban az -52kg os mezőnyében versenyzett. Light-contact szabályrendszerben, és kick-light szabályrendszerben sem talált legyőzőre. Light-contactban első ellenfelét Győri Gergőt veszprémi versenyző technikai KO. val verte. A döntőben Kustánczi Dáriusz Leopárd Controll Sportegyesület versenyzőjével küzdött meg, és 3:0 arányban utasította maga mögé. A küzdelmekből lehetett következtetni, hogy kick-light szabályrendszerben is vele fogunk döntőzni. A következtetések be is bizonyosodtak mert a döntőt ismét Dáriusszal vívtuk. Szabolcs remekül küzdött taktikailag, technikailag sőt amikor kellett nagy szívvel bele is állt az adok kapokba. A mérkőzés végén ismét a körmendi Dinamicás fiúnak emelték fel a kezét, így ismét aranyérmet szerzett.


 
Antal Laura kadett 2 korcsoportban a -60kg os súlycsoportban mérette meg magát. Light-contactban Zielbauer Zoé tól kapott ki, és lett ezüstérmes. Érdekességként múltkor Laurának sikerült legyőznie, de most a balatonvilágosi lánynak jött ki jobban a lépés. Kick-light szabályrendszerben Dér Laurától szenvedett vereséget és így nem jutott a döntőbe, de egy bronzérem nek örülhetett.


 
Lakatos Erik junior korcsoportban a -79kg ban húzott kesztyűt Ő is mindkét szabályrendszerben versenyzett, nagyon jó formában. Ugyanúgy mint klubtársa ő is ugyan azzal a versenyzővel döntőzött mind a két szabályrendszerben, Krisztián Dániel a Zrínyi Miklós Kick-box Akadémia versenyzőjével szorongatták egymást. De mindkét szabályrendszerben egyhangú pontozással 3:0 arányban Eriket látták jobbnak a bírók. Így Erik is kétszer állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, és két kupával térhetett haza.
 
Gratulálok versenyzőimnek az eredményeihez.

Andorka Imre


 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-05 11:35

Hirdetmény óvodai beiratkozásról

A beíratás időpontja: 2024. április 22-23. (hétfő-kedd) 8-17 óráigTovább

2024-03-04 15:44

Nemzeti Ünnep

2024. március 15. 14 óra Szabadság térTovább

2024-03-04 15:32

Idéntől plusz egy hónap van a gépjárműadó befizetésére

2024-től elegendő április 15-ig befizetni az adóTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink