Hírek, aktuális / Városi Televízió műsorajánló

2022-08-07 08:10:46
Műsorajánló
17. Körmendi Szemmel 2022. 08. 08.
A Pál utcai fiúk a Kvártélyházban

Egy erős fél év munkájának eredményét láthatják azok, akik a Körmendi Városi Televízió csatornájára kapcsolnak augusztus második hétfőjén, 8-án, 18:30-kor.

A múlt év nyarán vitte színre Zalaegerszegen a Kvártélyház Szabadtéri Színház Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés darabját, a Molnár Ferenc klasszikusa alapján készült „A Pál utcai fiúk” című előadást Tompagábor Kornél rendezésében.

Televíziónk főszerkesztője, Németh Zsolt a múlt év nyarán végig követte az előadás születését az első olvasópróbától a közönség nélküli fotóspróbán, majd a nyilvános főpróbán át egészen a minden alkalommal elsöprő sikert hozó hivatalos előadásokig.
Sőt, a zalai megyeszékhely díszterén is, amikor a darab ikonikus dalai a színház keretein kívül szólaltak meg a járókelők számára is.

A sok forgatást még jóval több, hónapokon át tartó utómunka követte, és az idén elkészült az a film, amely nem csak a darab részleteit mutatja be egyszerre 4-5-6 helyszín felvételeinek összevágásával, de az alkotókat és a szereplőket is, akik között nagyrészt a Kaposváron működő egyetem színészhallgatóit láthattuk, ismert zalaegerszegi színészek mellett. Megszólalnak a háttérben dolgozók is, akiknek talán kevésbé látványos, de legalább annyira fontos a munkája, mint a többieké egy ilyen produkció megszületésénél.
A darabot ezen a nyáron is műsorra tűzte a Kvártélyház, és most is hatalmas sikerrel játszották.
Fogadják szeretettel az örök érvényű történet újjászületésének állomásait!
Kövessék végig, hogyan jött létre ez a különleges előadás, amelynek részesei voltak néptáncos fiatalok is.

Idézzék fel velünk az ismerős dalokat, valamint egy tiszta szívű kisfiú és társainak, ellenfeleinek történetét barátságról, árulásról, hűségről és megbocsátásról.
Kirekesztésről és hőssé válásról.

Elhihetik, érdemes lesz velünk tartani augusztus 8-án, 18:30-tól!


 


 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2023-12-04 11:24

Jó példával a biztonságért

Közlekedjünk Együtt, Vigyázzunk Egymásra! Tovább

2023-12-04 09:47

Megjelent a Körmendi Figyelő Könyvek

Letölthető ittTovább

2023-12-04 08:42

Polgármesteri fogadóóra

a Városháza I. emeleti tárgyalótermébenTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink