Hírek, aktuális / Változik a csatornakiosztás

2022-08-10 14:50:39
Kedves Ügyfeleink!
 
Vállalkozásunk, a JuPiNet Távközlési Kft. ígérete minden ügyfél részére, hogy többet ad. Talán a médiában hallották, az elmúlt hónapban kínálatunk részét képező Digi-csatornákat egy tollvonással megszűntették. Megszűnik a DigiSport 1-2-3, Digi Life, Digi World, Digi Animal World, Music Channel, H!T Music Channel, valamint a FilmNow csatorna is.
Vállalkozásunk jelenlegi kínálatában jelenleg közel 140 csatorna érhető el, amelyek mindegyikét gondosan, az előfizetőink igénye szerint válogattuk össze. A megszűnő csatornák régóta meglévő tartalmak, szolgáltatásunk részét képezték hosszú évek óta. A pótlásuk kifejezetten nehéznek minősült, hiszen szimplán nincs már túl sok olyan magyar nyelvű csatorna, amiből választani lehet. Bízunk benne, hogy a változások elnyerik tetszésüket:
  • Az átállást követően megszűnik tehát a DigiSport 1-2-3, Digi Life, Digi World, Digi Animal World, Music Channel, H!T Music Channel, FilmNow, valamint már korábban kikerült a Pesti TV a csatorna megszűnése miatt. Ez 10 csatorna, amelyből 9 az Alapcsomagunk része volt.
  • Újonnan érkezik a Match4, JazzTV, BalatonTV, DikhTV, BBC Earth, Natgeo Wild, Filmbox alap csatornája, Euronews, valamint az i-concerts és a C Music csatorna az Alapcsomagunk kínálatba, amely így tíz csatornával bővül.
  • A megszűnő FilmNow (egykori DigiFilm csomag) előfizetői az átállást követően a Filmbox Extra HD csatornát élvezhetik.
  • Az átállás során befejezzük az analóg hálózat leállítását, amelyet elhalasztottunk korábban.
  • Az átállás nem jár áremeléssel, egyetlen csomagunk ára sem módosul, a meglévő szerződések változatlan áron továbbra is érvényesek.
  • A legfrissebb csatornakiosztást weboldalunkon érhetik el, a https://jupinet.hu/ugyfelszolgalat/letoltheto-dokumentumok/altitv-csatornakiosztas/ oldalon.
  • A csatornák pótlásához, műszaki átállás szükséges, ennek részleteit a továbbiakban olvashatják:
Az átállásig tartó időben a megszűnő csatornák helyén fekete képernyőt tapasztalhat, de ne ijedjen meg: mindez azért történik, hogy a többi csatorna üzembiztosan működjön a központi átállásig, amikor biztosan van kapacitásunk segíteni azon ügyfeleinknek, akiknek nehézséget okoz a készülékük újrahangolása.

Fontos tudni: az átállás időpontja a Körmend, Horvátnádalja és Felsőberkifalu települések esetében 2022.08.29, hétfő délelőtt tíz óra

Az átállás során a következőkre kell figyelni: azon készülékek esetén, amelyek automatikusan nem alkalmasak a csatornák lekeresésére, újra szükséges hangolni készüléket, amelyet természetesen továbbra is díjmentesen a helyszínen elvégeznek a kollégák, amennyiben ezt kérik tőlünk. A legnagyobb különbség, hogy ezúttal a legrosszabb dolog, ami történhet, hogy bizonyos készülékeken az új csatornák szimplán nem jelennek meg, azaz a szolgáltatás az átállás során folyamatos marad.
 Amennyiben az átállás során hiányos csatornákat tapasztal és az újrakeresés nem segít, keresse cégünket bátran.


Az analóg adás nézői számára, tehát akiknek a televíziókészüléke az analóg csatornákra van hangolva, nincs teendő, nem szükséges hangolni, viszont tanácsoljuk, hogy havi 300 Forintért érdemes bérelniük cégünktől egy Set-Top boxot, hogy a szolgáltatást egészében vehessék igénybe, hiszen ugyanannyit és ugyanannyi csatornáért fizetnek, mint akik digitálisban nézik az adást.


Fontos, hogy ezt jelezze a részünkre: cégünknek egyértelmű célja minden bejelentést kivizsgálni, és segíteni. Jellemzően idős tévékészülékekről vagy elöregedett belső, Ön lakásán belüli hálózatokról van szó, amely az Ön számára rontja az élményt. Fontos tudnia, hogy van lehetőség ezen segíteni, de csak abban az esetben, ha ezt jelenti számunkra.
A televíziós készülékek hangolása akkor szükséges, amennyiben a készülék ezt automatán nem végzi el, és az átállást követően hiányzó csatornákat tapasztal. A televíziókészülék esetén eltérő lehet a hangolás menete, de a főbb lépések majdnem minden esetben a Beállítások menüponton belül a Csatornakeresésre vonatkozó funkció, amelyen belül digitális jelre kell keresni. Digitális csatornakeresés során a hálózatainkon QAM256 modulációt kell választani, a szimbólumráta(symbolrate) 6875. Az induló frekvencia pedig 410 Mhz átállást követően. További információt és segítséget talál a témában a jupinet.hu oldalon.
Amennyiben nem boldogul, hívja bátran a +36-94/380-794 vagy 1251 telefonszámunkat, és kollégáink átsegítik a lépéseken.

Amennyiben szolgáltatást rendelne meg, vagy további kérdései merültek fel, a jupinet.hu weboldalon, a Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 6. címen található ügyfélszolgálatunkon, és természetesen a korábbi +36-94/380-794 valamint az új 1251 telefonszámon állunk rendelkezésére.
 
Körmend, 2022.07.29
                                                                                                                                              ................................
                                                                                                                                                        Bálint Péter
                                                                                                                                              JuPiNet Távközlési Kft.
                                                                                                                                                 Marketing&Értékesítés



Az új csatornakiosztás


Az előfizetőket megillető jogosultságok alább olvashatók.
 A módosított ÁSZF-ek a JuPiNet Távközlési Kft. mindenkori ügyfélszolgálatain és a www.jupinet.hu weboldalon elérhetőek. Eht 132. § (4), (5) bek.:  (4) „Ha a szolgáltató a (2) bekezdés szerinti esetekben jogosult az előfizetői szerződést egyoldalúan módosítani, köteles a módosításról a hatálybalépését megelőzően legalább 30 nappal az előfizetőket e törvényben foglaltak szerint, a rendeletben meghatározott tartalommal értesíteni, az előfizetőket megillető felmondás feltételeiről és a felmondás jogkövetkezményeiről szóló tájékoztatással együtt. (5) Amennyiben a módosítás az előfizető számára bármilyen hátrányos rendelkezést tartalmaz - így különösen, ha a szolgáltatás díja emelkedik, módosul a kínált csatornák összetétele vagy a szolgáltatás tartalma - az előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést.”




 
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

2024-03-28 09:41

Nyertes pályázat

Új óvodakertet hoznak létreTovább

2024-03-28 09:29

Pályázati kiírás

ingatlan bérbeadásaTovább

2024-03-27 14:00

Iskolai beiratkozás

2024/2025-s tanévTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink