Hírek, aktuális / VIII. Nádudvari Gastro Kupa

2023-10-30 10:17:40
VIII. Nádudvari Gastro Kupa

2023.10.27-28-án nyolcadik alkalommal rendezték meg a Nádudvari Gastro Kupát. A Castrum Sec-Dinamica SE. Körmend három fővel hat nevezéssel regisztráltunk az országos nyílt kick-box versenyre, ahol 39 klub 293 versenyzője összesen 400 nevezést adott le. Az egész napos eseményen sok színvonalas mérkőzést láthattunk és vívhattunk. Nagyon jól szerepeltünk a karatésok, thaiboxosok, és kickboxosok népes mezőnyében.


 
Horváth Szabolcs kadett-2 korcsoportban, -52kg ban light-contactban és kick-light szabályrendszerben is a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. Mindkét szabályrendszerben Bertford Sportegyesület két versenyzőjét utasította maga mögé. Light-contact szabályrendszerben a döntőben Sághy Botondot 3:0 arányba győzte le. Kick-light szabályrendszerben Galba Krisztiánt szintén 3:0 arányban utasította maga mögé. Érdekessége a light-contact győzelemnek, hogy a döntőbe jutásért a küzdelmünk sokkal nehezebb volt mint a döntő küzdelem maga.


Antal Laura kadett-2 korcsoportban, -60kg ban light-contact szabályrendszerben egy balatonvilágosi ellenfelet Zeilbauer Zoét győzte le a döntőbe jutásért. A döntőben Törő Eszter Király Team versenyzőjével már nem bírt Laura, de egy jól megérdemelt ezüstérmet szerzett. Kick-light szabályrendszerben is a csepeli lánnyal kerültünk össze a döntőbe. Sajnos ebben a szabályrendszerben sem tudtunk fölé kerekedni, így Laura a küzdelem végén a második ezüst érmének örülhetett.


Lakatos Erik junior korcsoportban light-contact szabályrendszerben - 74kg ban makói ellenfelét Fodor Róbertet 3:0 arányban legyőzve jutott a döntőbe. A döntőt sajnos 1:2 arányban elveszítettük Surián Patrik békéscsabai ellenféllel szemben. Sajnos Eriknek kick-light szabályrendszerben a sulycsoportjában nem volt ellenfele ezért a -79kg ban mérette meg magát ahol a döntőben Dudás Dominik Taith Fighter versenyzővel szemben kikapott így másodszor is a dobogó második fokára állhatott fel. Gratulálok mindhárom versenyzőmnek az elért eredményéhez.Andorka Imre 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2023-12-04 11:24

Jó példával a biztonságért

Közlekedjünk Együtt, Vigyázzunk Egymásra! Tovább

2023-12-04 09:47

Megjelent a Körmendi Figyelő Könyvek

Letölthető ittTovább

2023-12-04 08:42

Polgármesteri fogadóóra

a Városháza I. emeleti tárgyalótermébenTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink