Hírek, aktuális / Teljes útlezárás közlekedésrendészeti verseny ideje alatt Szombathelyen

2023-09-22 09:50:52
Teljes útlezárás közlekedésrendészeti verseny ideje alatt Szombathelyen

 
Szombathelyen kerül megrendezésre a XII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny, amelynek ideje alatt szeptember 26-án és 27-én ideiglenesen lezárásra kerül a Rohonci utcának a Bartók Béla körút és Magyar László utca közötti szakasza.
 


Idén Szombathelyen kerül megrendezésre az XII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny. A háromnapos rendezvényen az ország közlekedésrendészeti állománya mérheti össze magát különböző feladatokban.
Első napon elméleti feladatokat kell teljesíteni a résztvevőknek, azonban a második napon gyakorlati verseny veszi kezdetét, amely a Rohonci út bizonyos részének lezárását is érinti.

Lezárásra kerül:
- 2023. szeptember 26-án 16 órától 21 óráig, valamint 2023. szeptember 27-én 6 órától 12 óráig a Rohonci utcának a Bartók Béla körút és Magyar László utca közötti szakasza.

A lezárás ideje alatt a környező utcákon lehet kerülni. Ebben az időszakban a Rohonci útra az Engels Frigyes utcából és Deák Ferenc utcákból sem lehet kikanyarodni.

Felhívjuk továbbá a közlekedők figyelmét, hogy 2023. szeptember 27-én, a délutáni órákban karos forgalomirányító versenyszám következik, amelyet a Rohonci utca és a Bartók Béla körút kereszteződésében hajtanak végre a kollégák. Így kérjük a közlekedőket, hogy ezen az útszakaszon fokozott türelemmel és óvatossággal közlekedjenek, kollégáink jelzéseit vegyék figyelembe.

Kérjük a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2023-12-04 11:24

Jó példával a biztonságért

Közlekedjünk Együtt, Vigyázzunk Egymásra! Tovább

2023-12-04 09:47

Megjelent a Körmendi Figyelő Könyvek

Letölthető ittTovább

2023-12-04 08:42

Polgármesteri fogadóóra

a Városháza I. emeleti tárgyalótermébenTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink