Hírek, aktuális / Tájékoztató időskorúaknak

2020-03-17 10:00:07
Tisztelt Időskorúak!


Bizonyára Önök előtt is ismert a tény, hogy Magyarország kormánya veszélyhelyzetet és rendkívüli jogrendet rendelt el a koronavírus fertőzés megállítása érdekében. Mivel a vírus elsősorban az idősebb embertársainkra jelent veszélyt, ezért Magyarország Kormányához hasonlóan az alábbi kéréssel fordulok Önökhöz:

Kérek minden idősebb embertársunkat, hogy saját és társai egészsége érdekében lehetőség szerint kerülje a személyes kontaktusokat az elkövetkezendő időszakban! Végezzenek rendszeres fertőtlenítő kézmosást, használjanak szájmaszkot, aki pedig teheti maradjon otthon, és még a családtagjaikkal is próbálják meg minimalizálni a személyes találkozásokat!  Kérem Önöket, hogy a járóbeteg szakrendelések esetében is csak azok jelenjenek meg a rendelőkben, akiknek halaszthatatlan orvosi beavatkozásra van szüksége!

Annak érdekében, hogy az Önök ellátása az elkövetkezendő időszakban is biztosított legyen, Körmend Város Önkormányzata az alábbi segítségeket tudja felajánlani:

A Körmendi Szociális Szolgáltató és Információs Központon keresztül minden lehetséges segítséget meg fogunk Önöknek adni ahhoz, hogy ne kelljen kimozdulniuk otthonaikból.  Amennyiben igénylik, kollégáink elintézik Önök helyett a bevásárlást, a gyógyszereik kiváltását, a meleg ételük házhoz szállítását, vagy egyéb ügyeik intézését.

Telefonos ügyfélszolgálatot indítunk, amelyen keresztül minden nap reggel 6:00-tól, este 18:00-ig leadhatják igényeiket a Körmendi Szociális Szolgáltató és Információs Központ munkatársainak! Kérem, ha bármiben segíthetünk, keresse fel munkatársainkat a 0630/9554893, vagy a 0630/9554828-as telefonszámok egyikén!

Kérem Önöket, hogy vigyázzanak magukra és embertársaikra! Forduljanak hozzánk bizalommal, segítünk!

Segítő közreműködésüket köszönöm!

Körmend, 2020. március 17.

                                Tisztelettel:


                                                                                                          Bebes István
                                                                                                          Polgármester
 
 
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2022-08-08 10:42

Jelentkezz tűzoltónak!

felhívásTovább

2022-08-08 10:04

Vágányzári hirdetmény

Szombathely - Szentgotthárd vasútvonalTovább

2022-08-07 10:51

Vasvári Békenap

2022. Augusztus 13.Tovább

2022-08-07 08:10

Városi Televízió műsorajánló

A Pál utcai fiúk a KvártélyházbanTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink