Hírek, aktuális / Lezárják a gasztonyi bekötőutat

2022-07-01 15:08:15
ÚJABB ÜTEMÉHEZ ÉRKEZETT A BURKOLATJAVÍTÁSI MUNKA A GASZTONYI BEKÖTŐÚTON  
 
Folytatódnak a burkolatjavítási munkálatok a Gasztonyi bekötőúton, Csákánydoroszló és Gasztony között. Az új burkolatalap állagának megóvása miatt 2022. július 1. péntek 16 óra és július 4. hétfő 6:30 között a munkaterületre senki nem hajthat be, ideiglenesen megszűnik a jelzőőrös forgalomirányítás és teljes útzárat vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei.
 
Ezt követően várhatóan július 7-e, csütörtök 16 óráig a lezárt útszakasz két végén ismét jelzőőrök irányítják majd a forgalmat, így a közlekedők úticéljuktól függően a jelzőőrök helyszíni tájékoztatása alapján a lezárt útszakaszra, a munkaterület határáig indokolt esetben behajthatnak.  A munkálatok végéig Gasztony községet Csákánydoroszlón át továbbra is a 8-as főúton kijelölt terelőúton lehet megközelíteni.
 
A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
 
További információk:
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Weboldal: www.kozut.hu
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2022-08-11 15:20

5 digitális trükk, amit érdemes megtanulnunk a fiataloktól

Így faragjunk a különbségekből erőforrástTovább

2022-08-11 11:29

Közel tizennégymillió forint a vagyonmegtérülés

Vas megyei kábítószer-kereskedő és társai ellen fejezték be a nyomozást a rendőrökTovább

2022-08-11 09:09

Szalagkorlát javítás miatt teljes útzár lesz az M80-as autóúton

a csákánydoroszlói és a vasszentmihályi csomópontok közöttTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink