Hírek, aktuális / Felhívás csónakfelvonulásra

2022-08-04 11:09:45


FELHÍVÁS CSÓNAKFELVONULÁSRA

2022. augusztus 19.

Körmend Város Önkormányzata és a Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és Könyvtár 2022- ben – két év kihagyás után – újra megrendezi a hagyományos, tűzijátékot megelőző csónakfelvonulást.
A hagyományokhoz méltó megvalósítás érdekében felhívással fordulunk városunk és vonzáskörzetének azon lakóihoz, közösségeihez, társaságaihoz, akik szeretnék részvételükkel színesíteni a csónakfelvonulás jeles eseményét.
Mint már megszokhatták a felvonulás a kulturális értéke mellett jelentős reklámértékkel is bír, hiszen idén is felolvassuk azokat a legfontosabb, előre leegyeztetett információkat (csónak készítője, szervezet, termék, szolgáltatás bemutatása, települési adatok, kulturális kapcsolódások, stb.), amelyeket az indulók érdemesnek tartanak megosztani a sokezer érdeklődővel.

A díszítéshez intézményünk 15.000,-Ft támogatással járul hozzá, amelyet számla ellenében áll módunkban kifizetni, kizárólag abban az esetben, ha a csónakokat fényfűzérekkel, lámpákkal – az esti körülményekre való tekintettel – jól láthatóan feldíszítik!

Részvételi szándékukat kérjük jelezzék a mellékelt „jelentkezési lap”-on és juttassák el a Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és könyvtár címére személyesen, /9900, Körmend, Szabadság tér 8. (Natutex szaküzlet)/, vagy e-mailben (cultcent9900@gmail.com) 2022. augusztus 12-ig.

Várjuk olyanok jelentkezését is, akiknek kedve, elszántsága volna, azonban nem rendelkezik vízi jártassággal vagy -járművel! Számukra minden segítséget igyekszünk megadni (hajó, kapitány. úszást segítő mellény).

Reméljük, hogy a pandémiát megelőző évekhez hasonlóan idén ismét szép számmal csatlakoznak felhívásunkhoz, hogy közösen ünnepelve erősítsük városunk tradícióit, közösségi életét, hogy együtt tegyük még látványosabbá ezt a jeles eseményt, népszerűsítsük munkahelyi vagy civil közösségünket!
Jelentkezzenek Önök is a csónakfelvonulásra, ünnepeljünk és emlékezzünk közösen!
A jelentkezési lap beérkezését követően munkatársunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Körmend, 2022. augusztus 3.
 
H. Vörös Márta
igazgatóLetölthető jelentkezési lap: DOC    PDF 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2022-08-11 15:20

5 digitális trükk, amit érdemes megtanulnunk a fiataloktól

Így faragjunk a különbségekből erőforrástTovább

2022-08-11 11:29

Közel tizennégymillió forint a vagyonmegtérülés

Vas megyei kábítószer-kereskedő és társai ellen fejezték be a nyomozást a rendőrökTovább

2022-08-11 09:09

Szalagkorlát javítás miatt teljes útzár lesz az M80-as autóúton

a csákánydoroszlói és a vasszentmihályi csomópontok közöttTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink