Hírek, aktuális / Felhívás

2020-03-31 15:309:24
Tisztelt Körmendiek!

 
A holnapi napon, 2020. április 1-én lejár a veszélyhelyzetre való tekintettel meghozott intézkedéseink több pontja is.

Mivel a Magyar Kormány április 11-ig kijárási korlátozásokat vezetett be, ezért Körmend Város Önkormányzata ezen időpontig meghosszabbítja az óvodák és a szociális intézmények ügyeleti rendben történő működését. A körmendi Közös Önkormányzati Hivatal pedig továbbra is elsősorban elektronikusan, telefonon, vagy a Hivatal bejáratánál elhelyezett postaládán keresztül fogad ügyfeleket. Ezen intézkedések a határidő lejárta után szükség esetén meghosszabbíthatóak lesznek.
Szeretnék köszönetet mondani minden körmendinek, amiért szemmel láthatóan fegyelmezetten és méltósággal viselik a különböző korlátozó intézkedéseket! Öröm látni, hogy napról-napra egyre több ember jelentkezik önkéntes feladatokra, és különböző adományok felajánlására!
Külön köszönöm a bizalmat az idősebb korosztály tagjainak, akik egyre nagyobb számban jelentkeznek a Szociális Szolgáltató és Információs Központnál segítségnyújtásért! 
Ismételten arra kérek mindenkit, hogy aki teheti maradjon otthon, csökkentsék a kontaktjaik számát, akinek pedig segítségre van szüksége, hívja bátran a Szociális Szolgáltató munkatársait!

Jó egészséget és kitartást kívánok mindenkinek! Segítő közreműködésüket köszönöm!
 
Körmend, 2020. március 31.


                                                          
Bebes István
Körmend Város Polgármestere


Eseménynaptár

Hírek, aktuális

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink