Hírek, aktuális / Eltiltás hatálya alatt vezető férfival szemben intézkedtek a körmendi rendőrök

2022-01-18 09:21:43
Eltiltás hatálya alatt vezető férfival szemben intézkedtek a körmendi rendőrök

 
Ittas sofőrt és körözött férfit fogtak el a rendőrök Szombathelyen az elmúlt 24 órában.

A közúti ellenőrzések során egy gépkocsivezetővel szemben mutatott pozitív értéket az alkoholteszter Szombathelyen. A sofőrrel szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A járőrök 2022. január 17-én, Szombathelyen, a Hefele Menyhért utcában igazoltattak egy ukrán állampolgárt. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Gárdonyi Rendőrkapitányság körözést rendelt el, valamint magyarországi tartózkodásának jogszerűségét sem tudta hitelt érdemlően igazolni. A férfit a rendőrök elfogták és az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság munkatársainak átadták.

A rendőrök 2022. január 17-én, az esti órákban intézkedtek egy helyi járművezetővel szemben Körmenden. Az igazoltatás során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a Szombathelyi Járásbíróság a vezetéstől már korábban eltiltotta. A sofőrt előállították és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!


… hogy mindenki hazaérjen!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság


 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2022-05-20 15:13

Tájékoztató

távhő vezeték javításárólTovább

2022-05-20 09:47

Áramszüneti tájékoztató

2022.06.23.Tovább

2022-05-20 09:42

Szabadidős lovas verseny

NádasdTovább

2022-05-20 09:17

Éjfélkor jár le a határidő

NAV tájékoztatóTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink