Hírek, aktuális / Elismerések, születésnapi ajándéktárgy 

2022-12-06 10:51:30
Elismerések, születésnapi ajándéktárgy 

A hagyományokat követve a havi rendszerességgel megtartott katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és hivatásos tűzoltóparancsnoki havi értekezlethez kapcsolódva szolgálati jelet vehettek át azok a kollegák, akik húsz, tíz éve látják el szolgálati feladataikat. A Vas megyei katasztrófavédelem igazgatója azokat is köszönti ilyenkor, akik kerek születésnapjukat ünneplik a hónapban. 


 
Az elismerések és a kerek születésnapi ajándéktárgyat a december 5-én megtartott katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és hivatásos tűzoltóparancsnoki havi értekezletet megelőzően Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át az állomány érintett tagjainak. Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért szolgálati jelet adományozott húsz év után Urbán Gábor tűzoltó zászlósnak, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjének és Gazdag Lajos tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság Szentgotthárdi Katasztrófavédelmi Őrs beosztott tűzoltójának. Tíz év után járó szolgálati jelet vehetett át Biczó Lajosné tűzoltó százados, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Költségvetési Osztály kiemelt főelőadója. Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója ötvenedik születésnapja alkalmából ajándéktárgyat adományozott Horváth Tamás tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának.  

A tábornok megköszönte a munkatársak két és egy évtizedes munkáját és a jövőben is felelős munkavégzést határozott meg a részükre, amely feladatokhoz jó egészséget kívánt. Mint mondta az, hogy a kollégák a munkájukat felelősen el tudják végezni, nagy segítséget nyújtanak számukra a családtagok, akiknek a támogatását ezúton is megköszönte. 

Gratulálunk az elismerésekhez! 

További képek >>>itt

Fotó: Balogh Eszter tű.főhadnagy./Vas MKI


 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-05 11:35

Hirdetmény óvodai beiratkozásról

A beíratás időpontja: 2024. április 22-23. (hétfő-kedd) 8-17 óráigTovább

2024-03-04 15:44

Nemzeti Ünnep

2024. március 15. 14 óra Szabadság térTovább

2024-03-04 15:32

Idéntől plusz egy hónap van a gépjárműadó befizetésére

2024-től elegendő április 15-ig befizetni az adóTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink