Hírek, aktuális / Egy hét alatt ötven közlekedési baleset történt Vas megyében

2022-07-08 17:32:02
EGY HÉT ALATT KÖZEL ÖTVEN KÖZLEKEDÉSI BALESET TÖRTÉNT
VAS MEGYÉBEN

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedőket, hogy a nyári időszak veszélyeit vegyék figyelembe mielőtt útnak indulnak!
 


A Rendőrség különböző megelőzési kampányok, ellenőrzések során hívja fel a figyelmet arra, hogy az utak és a közlekedés biztonságáért a legtöbbet a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva vesznek részt a forgalomban.

A folyamatos ellenőrzések célja, hogy a szabálytalankodókat kiszűrjék a forgalomból a közlekedésbiztonsági helyzet javításának érdekében.
A nyári időszakban megnövekedett forgalom próbára teszi a gépjárművezetőket és nehezíti a közlekedést. Munkatársaink az elmúlt héten több olyan helyszínen is intézkedtek, ahol a járművezetők figyelmetlensége miatt következtek be a közlekedési balesetek. Sok esetben az előzési szabályok megszegése, valamint a követési távolság be nem tartása okozta a baleseti számok növekedését. Több gépjárművezető nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt és ittas állapotban okozott sérüléses közlekedési balesetet. Velük szemben minden esetben eljárást indított az illetékes rendőrkapitányság. 

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság ezért felhívja a figyelmet arra, hogy a közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat! A felelőtlen járművezetők nem csak saját, de mások életét, testi épségét is veszélyeztetik.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!
 
 


 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2023-09-22 11:04

Agora 2023 ősz-tél

programajánlóTovább

2023-09-22 10:59

Érkeznek az adószámla-értesítők

NAV tájékoztatóTovább

2023-09-22 09:23

Csákányi László Filmszínház műsora

2023. szeptember 30-igTovább

2023-09-21 10:12

Közlekedésrendészeti összefoglaló Vas vármegyéből

halálos kimenetelű közlekedési balesetTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink