sortáv

A Körmendi közösségfejlesztési projekt rövid ismertetése  (max. 1 oldal GYG)

·          

A Körmendi Helyi Akciócsoport ismertetése (max 1 o. GYG)

A Körmendi Helyi Akciócsoport tagjai (lista - GYG)

Bármely körmendi szervezet tagja lehet a Helyi Akciócsoportnak. Kérjük, szándékát jelezze felénk: gyorffy.gabor@kormend.hu

·          

Aktuális hírek:

2016. május 23. 33 taggal megalakult a Körmendi Helyi Közösség, amely felelős a Körmendi Helyi Fejlesztési Stratégia elkészítéséért. A Látogatóközpontban megtartott találkozón elhatározás született arról, hogy a város, éppen az elmúlt évben már megtörtént előkészületeknek köszönhetően megcélozza a június 30-i beadási határidőt. Ez azt jelenti, hogy a partnerekre és a folyamatot követő körmendiekre intenzív munka vár júniusban!

 

2016. június 10.

Formálódik a város közösségfejlesztési kulcsprojektje! Az eddigi egyeztetések megerősítették, hogy a volt mozi épületének átalakítása és egy Közösségi Házként vagy Művészetek házaként való megnyitása nagyot lendíthet a körmendi közösségi élet akut infrastruktúra-problémáin. Ez a központ számos közösségi csoportnak találkozási vagy próbateremként szolgálhat, és 100-150 fős közösségi rendezvények, bemutatók és előadások színtere lehet.

 

2016. június 16.

Halad a stratégia készítése! A város nyugdíjasklubjai például javaslatokat tettek arra, hogy miként lehet az idősek helyzetén javítani. Köztéri utcabútorokkal, találkozási terekkel, és az idősebbeknek szóló közművelődési programokkal azoknak is segíthet a város, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak a nappali klubokban részt venni, vagy nem jutnak bennlakásos ellátáshoz. Felmerült, hogy az idős emberek szívesen fogadják a gyermekekkel közös ünnepi vagy más programokat! Az idősek mellett, számos más csoport fogalmaz meg javaslatokat, így a sportolók, az iskolák vezetői, vagy a város művészeti csoportjainak a tagjai.

 

Dokumentumtár

Itt azokat a stratégiákat, tanulmányokat olvashatja, amelyek alapjául szolgálnak a stratégia kialakításának.

 Stratégiák elérhető módon feltöltve (Ezeket megküldi: Győrffy Gábor, Szalai Mónika, Károly Veronika, Petz Emese,)

 ·          

Kérdőív:

2016. május 31.

Megköszönjük, hogyha az alábbi kérdések bármelyikére válaszol, és megküldi azt részünkre, a stratégia tervezői részére, vagy átadja a helyi akciócsoport (HACS) bármelyik tagjának!

Kérdőív (GYG)