Körmend Város Honlapjának Akadálymentesített változata

Ülésezik az önkormányzat

   KÖRMEND VÁROS
POLGÁRMESTERÉTŐL  
M E G H Í V Ó  Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. április 27-én (csütörtök) 14.00. órai kezdettel a Körmendi Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.  N A P I R E N D   Nyílt ülés keretében:
Beszámoló a polgármester két ülés közötti munkájáról
Előterjesztő: Bebes István polgármester
>>>>

Európa Napok 2017 Körmend

>>>>

Lomtalanítás

Körmendi Közös Önkormányzati Hivatal értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy

KÖRMEND KÖZIGAZGATÁSI TERÜLETÉN

2017. május 13-án, szombaton

Vasúttól délre a Rába folyó vonaláig eső, belváros, Bartók lakótelep, Alsóberki városrészen

2017. május 20-án, szombaton

Vasúttól északra esõ illetve Felsõberki, Horvátnádalja, Rábán aluli városrészen

LOMTALANÍTÁST
végeztet.
>>>>

Elvis, Oltár, Miami

>>>>

Támogasson körmendi civileket adója 1 %-ával

2017-ben is segítse adóbevalláskor az adó 1% felajánlással a nonprofit szervezetek fontos és életbevágó tevékenységeit. Sajnos 10 emberből 6 nem ajánlja fel az adó 1%-át, pedig a segítő felajánlás mindössze 2 percet vesz igénybe, és úgy tud vele segíteni, hogy az semmibe sem kerül. Támogatását ez évben május 22-ig teheti meg. Segítségét tisztelettel és hálával köszönjük!

>>>>

Ülésezik az önkormányzat

KÖRMEND VÁROS
POLGÁRMESTERÉTŐL   M E G H Í V Ó  Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. március 29-én (szerdán) 14.00 órai kezdettel a Körmendi Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.  N A P I R E N D  Nyílt ülés keretében:
Beszámoló a polgármester két ülés közötti munkájáról
Előterjesztő: Bebes István polgármester
Szociális térítési díjak megtárgyalása
>>>>

Megérkeztek az első fészeklakók

>>>>

XIII. Tavaszünnep Körmend

>>>>

Pályázati felhívás

Körmend Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. évi elkülönített pénzalapjára a Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló – többször módosított – 19/2014. (X.31.) számú rendeletében meghatározottak szerint, a rendelkezésre álló keret erejéig, sport és kultúra területén PÁLYÁZHATNAK helyi civil közösségek, egyesületek továbbá a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény által meghatározott helyi múzeumok, közművelődési és közgyűjteményi intézmények, valamint magánszemélyek kulturális és sport programjaik megvalósítása érdekében. (A kiemelt egyesületektől is kérjük a pályázat benyújtását!) A pályázat nyílt, tehát pályázatot bármely fent felsorolt szervezet, intézmény vagy magánszemély benyújthat.
>>>>

Ülésezik az önkormányzat

KÖRMEND VÁROS
POLGÁRMESTERÉTŐL

M E G H Í V Ó
Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. február 28-án (kedden) 14.00. órai kezdettel a Körmendi Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom.  

NAPIREND

Nyílt ülés keretében:

1. Beszámoló a polgármester két ülés közötti munkájáról
Előterjesztő: Bebes István polgármester
>>>>

Rönkhúzás 2017

>>>>

Boldog Batthyány-Strattmann László ösztöndíjpályázat

PÁLYÁZATI KIÍRÁS  Körmend Város Önkormányzata ezennel
kiírja a   Boldog Batthyány-Strattmann László
ösztöndíjpályázatot  FELSÕOKTATÁSI HALLGATÓK SZÁMÁRA

Pályázati feltételek:  A pályázatra azok a Körmend város területén állandó lakóhellyel rendelkezõ felsõfokú (egyetemi, fõiskolai) tanulmányokat folytató hallgatók jelentkezhetnek, akik megfelelnek a következõ együttes feltételeknek:
>>>>

Az önkormányzatnak nincs lehetősége visszahívni Szabó Ferencet

>>>>

Ülésezik az önkormányzat

KÖRMEND VÁROS
POLGÁRMESTERÉTŐL M E G H Í V Ó Körmend Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. január 26-án (csütörtök) 14.00. óraikezdettel a Körmendi Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében rendkívüli ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom. N A P I R E N D Nyílt ülés keretében:

1. Beszámoló a polgármester két ülés közötti munkájáról.
     Előterjesztő: Bebes István polgármester 2. Adósságot keletkeztető ügyeltek kapcsán határozathozatal
     Előterjesztő: Bebes István polgármester
>>>>

Színházi előadás

>>>>

Ádám és Éva

>>>>

Az első hó

>>>>

Boldog ünnepeket!

>>>>

A negyedik gyertyát gyújtják meg

>>>>

Átadták a felújított körmendi kórházat

Körmend, 2016. december 15., csütörtök (MTI) - Átadták az 1,7 milliárd forintos uniós támogatással felújított körmendi Batthyány-Strattmann László Kórház fõépületét csütörtökön a Rába-parti városban.
    Ónodi-Szûcs Zoltán egészségügyért felelõs államtitkár a hatszintes, teljes egészében átépített és korszerûsített épületet felavatva azt hangsúlyozta, a körmendi beruházás jó példája annak a kormányzati törekvésnek, hogy a betegbiztonság növelésével hajtsanak végre fejlesztéseket és alakítsanak ki szakmai integrációkat.
    Hozzátette: az egészségügyben lezajlott intézményi integrációk során sokan attól tartottak, hogy a kisebb kórházak majd elsorvadnak és csak a központi nagy egészségügyi intézmények fejlõdhetnek, de a körmendi kórház példája is mutatja, hogy lehetnek olyan ügyek, amelyek minden fél számára elõnyösek és a betegek nagyobb biztonságát szolgálják.
>>>>