Hírek, aktuális / Öt város tornája

2018-10-31 11:07:08
Öt város tornáján Budapest, Esztergom, Nyergesújfalu, Szombathely, Körmend,

Kezdő versenyzőknek kihirdetett gyakorló küzdelmekben vettünk részt Szombathelyen.

A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend 4 sportolót indított ezen a megmérettetésen, mind a négyen két szabályrendszerben gyakorolták a küzdelmeket, hogy minél nagyobb tapasztalattal térjenek haza.

Kadet-1-es korcsoportban -32kg-ban házi döntő zajlott light-contact-ban, és kicklight szabályrendszerben is. Mindkét szabályrendszert Horváth Szabolcs nyerte klubtársa Andorka Szabolccsal szemben, akinek ez volt első megmérettetése.
Kraller Patrik kadet-1-es korcsoportban -37kg-ban mindkét szabályrendszerben döntőt játszhatott.

Light-contactban az esztergomi Borovszki Márk várta aki 2:1-es pontozással bizonyult jobbnak a bírók szerint, így Patrik ezüstérmes lett.

Kicklight szabályrendszerben a szombathelyi Kustánczi Dáriusszal mérte össze tudását aki a kiíráshoz mérten nem mondható kezdő versenyzőnek. Dáriusz nagyon komoly versenyzőnek mondható, hisz a több kiváló eredménye közt szerepel egy K-1-es Magyar bajnoki cím is!
Ezért álltunk egy kissé értetlenül a döntő küszöbén. De Patrik mindent megtett és mindenki elismerését kivívta teljesítményével. A papírforma érvényesült Dáriusz kezét emelték a magasba. Patrik egy nagyon értékes második hellyel gazdagodott és sok tapasztalattal térhetett haza.


Akit még ennél a teljesítménynél is jobban kiemelhetünk az Papp Huba!
Papp Huba kadet-1-es korcsoportban -47kg-ban nagyon okosan és szépen versenyzett mindkét szabályrendszerben, mind ha egy tapasztalt versenyző lenne. Pedig ez volt az első megmérettetése. Mindkét szabályrendszerben szombathelyi Controll versenyzői várták.
 Light-contactban először Király Noelt győzte le 2:1-es eredménnyel. Majd a döntőben szintén Controllos Pál Patrik várta  akinek meg kellett elégednie a második hellyel. Huba nagyon okosan kipontozta ellenfelét és 3:0 arányban megnyerte az aranyért folytatott küzdelmet.
Kicklight szabályrendszerben megfordult a sorrend mármint az ellenfeleket tekintve, hisz most először Pál Patrikkal nézett farkasszemet aki most szemmel láthatóan meg akarta lepni Hubát. Mindjárt az elején lerohanta versenyzőnket támadásaival, de Huba nagyon okosan és ügyesen hárította ezeket a támadásokat. Tisztán látható pontokat gyűjtött, és ezzel is kedvét szegte ellenfelének. A második menetben már csak futott az eredmény után, a meccs végén Huba kezét emelték a magasba.
A döntőben Király Noel már az előző meccset látva egy kissé enerválttá vált. Huba ezt kihasználva gyűjtötte pontjait és élvezte a küzdelmet amit egyhangú 3.0 arányban meg is nyert. Így két aranyéremmel gazdagodva teljes örömmel térhetett haza.
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-18 16:59

A jáki Szent György-templom megáldása

2024. április 21-énTovább

2024-04-18 16:20

Kosárlabda Diákolimpia Országos Elődöntője Körmenden

Továbbjutott az Olcsai csapataTovább

2024-04-18 15:56

Áramszüneti tájékoztató

Új fogyasztó bekötéseTovább

2024-04-18 10:42

Szavalóverseny a Költészet Napja alkalmából

Nevezési határidő: április 22.Tovább

2024-04-18 10:34

Gyermek Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink