Hírek, aktuális / Viharkárok csütörtökön a megyében

2020-06-06 10:34:02
Viharkárok csütörtökön a megyében

A nagy erejű, viharos szél miatt hat esetben volt szükség tűzoltói beavatkozásra a tegnapi napon Vas megyében. Többségében kidőlt fákhoz, leszakadt faágakhoz riasztották a tűzoltó egységeket, de egy tetőt is megrongált a viharos szél.

Tölgyfáról törtek le az öles faágak Körmenden, a Bercsényi utcában csütörtökön délután. A körmendi hivatásos tűzoltók létraszer segítségével a magasban lógó faágakat eltávolították. 

Fa dőlt gyalogosjárdára Szombathelyen, a Magyar László utcában csütörtökön délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével feldarabolták, majd kézi erővel eltávolították a járdáról. 

Fa dőlt az útra Szombathelyen, a Brutscher József utcában csütörtökön délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével feldarabolták a fát. A műszaki mentés idejére teljes szélességében le kellett zárni az utat a forgalom elől. 

Személyautóra esett egy öles faág Sárváron, a Széchenyi István utcában csütörtökön délután. A sárvári hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egységek motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták, majd a személyautóról eltávolították.

Garázstetőre és vezetékre dőlt egy fa Szombathelyen, a Wesselényi Miklós utcában csütörtökön este. A szombathelyi hivatásos tűzoltók létra segítségével a magasba feljutottak és motoros láncfűrész segítségével az ágat feldarabolták. 

Tíz méter magas társasház tetőszerkezetén lévő oromdeszkát szakította le a szél Celldömölkön, a Szomraky utcában csütörtökön este. A celldömölki önkormányzati tűzoltók létraszer segítségével a tetőre feljutottak, a deszkát eltávolították. 

Fotó: Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
Forrás: VAS KVI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-07-02 13:23

Burkolatjavítási munkák miatt teljes útzár lesz

Szalafő és Farkasfa között Tovább

2020-07-02 09:01

Városi Televízió műsorajánló

12. Körmendi BöngészőTovább

2020-07-02 08:56

Riasztás

az interneten terjedő, zsaroló hangvételű levelekkel kapcsolatbanTovább

2020-07-01 20:00

Kenéz Csaba az Egis Körmend játékosa lett

egy újabb korosztályos válogatott játékossal bővült az Egis Körmend kereteTovább

2020-07-01 16:29

Újra itt a nyár

mi pakolható a bőröndbe?Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink