Hírek, aktuális / Városi Televízió műsorajánló

2021-01-23 11:44:05
Műsorajánló,
02. Körmendi Böngésző, 2021. 01. 25. XIII. 132. adás

Január 25-én, hétfőn jelentkezünk idei második Böngészőnkkel, amelyben a korábbiaknál is többet igyekszünk nyújtani majd kedves nézőinknek, hiszen a hírblokk után nem három, hanem négy hosszabb anyagot tervezünk bemutatni. De lássuk, mit kínál ez a Böngésző:


A hírösszefoglalóban két sikeres pályázatról is beszámolunk, amelyeket a város nyert el a Rába-parti üdülő ökocentrummá alakítására, illetve a mozi épületének és környezetének megújítására. Megmutatjuk egy Körmendhez is kötődő fiatalember zenei szárnypróbálgatását, hiszen megjelent Gubián Ádám első videóklipje, valamit láthatják, hol és milyen körülmények között kezdhették újra edzéseiket a Dinamica SE sportolói. Végül összefoglaljuk az Egis Körmend legutóbbi három mérkőzését, köztük a DEAC elleni 55 perces drámát is.


Ahogyan elhangzott már, ezúttal a megszokottnál is több részletes tudósítással jelentkezünk, mert műsorunk végén láthatnak egy interjút Ziga Mravljakkal, az Egis Körmend vezetőedzőjével, aki még az előtt nyilatkozott, hogy a csapat elindult volna a FIBA Európa Kupa első csoportkörére.
De előtte, január 22-e, vagyis a Magyar Kultúra Napja alkalmából felidézzük a múlt évi programsorozatot, amellyel városunk tisztelgett ezen a napon. Beszámolunk arról, hogyan jutott korszerű ultrahangkészülékhez a körmendi kórház urológiai szakrendelője a helyi Lions Klub és a Dr. Batthyány-Strattmann László Kórházért Alapítvány támogatásával, és láthatnak egy interjút Hegedüs Lászlóval, aki – többek között pályázatok írásával – javában készül arra, hogy az idén nyáron megrendezhesse a tavaly elmaradt 11. AlteRába Fesztivált.


A végén pedig jön az említett edzői interjú, bőséges kínálattal várjuk tehát a képernyők elé nézőinket január 25-én, hétfőn, 18:30-tól.

.Boldoggá avatás 2003 Róma

A Városi Televíziónak 2003-ban lehetősége volt megörökíteni Rómában Batthyány Strattmann László boldoggá avatását és a hozzá kapcsolódó eseményeket..
Halálának 90. évfordulóján e kisfilm levetítésével emlékezünk 2021. január 27-28-án és 30-án 18.30 órai kezdettel.


 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2021-02-24 19:36

Fontos tudnivalók oltás előtt

Az olthatóság elbírálását minden esetben az oltóorvos végziTovább

2021-02-24 18:22

Érkeznek a gépjárműadós határozatok

A gépjárműadó első részletét idén elég április 15-éig befizetniTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink