Hírek, aktuális / Városi Televízió műsorajánló

2020-06-05 09:11:36
Műsorajánló
10. Körmendi Böngésző, 2020. 06. 08. XII. 116. szám


Hétfőn este idei 10. Körmendi Böngésző című műsorunkat láthatják majd nézőink, amelyet rendhagyó módon kezdünk, hiszen ezúttal nem rövid híreink vezetik majd fel magazinunkat.
  • Június 4-én, csütörtökön volt éppen száz esztendeje annak, hogy szétszakították a történelmi Magyarországot. 1920-ban ezen a napon írták alá a versailles-i Nagy Trianon palotában azt a békediktátumot, mely területének és lakosságának mintegy kétharmadával csonkította meg hazánkat. A műsor elején néhány percben megmutatjuk, hogy miként emlékeztünk mi itt, Körmenden, június 4-én, délután fél ötkor. Felidézzük az Országzászlónál lezajlott megemlékezést, amikor a történelmi egyházak harangjainak zúgásától kísérve fejet hajtottunk és koszorúztunk a gyászos évfordulón.
     
  • A megemlékezést megelőzően szobraink felkeresésével idéztük fel Körmend elmúlt 100 évét. Erről és a megemlékezés még többrészletéről későbbi adásunkban láthatnak majd bővebb beszámolót.
     
  • Ezúttal is találkozhatnak „Ez történt” hírblokkunkkal, amely szerencsére most már koránt sem a koronavírus jegyében készült, hiszen számos eseményről számolhatunk be.
     
  • Ezt követően pedig összefoglalót láthatnak a Bárkaház Gyerekek zöldben című programjáról, amelyre május utolsó előtti napján várták a kicsiket és szüleiket, a Zöld Rába projekt, no és a gyermeknap jegyében.
     
  • Aztán egy érdekes beszélgetést láthatnak egykori kollégánkkal, Wolf Ferenccel, aki megőrizte azt a kamerát, amellyel 33 évvel ezelőtt megörökítette a mérkőzést, amelyen a kosárcsapatunk megszerezte sporttörténeti, első bajnoki címét.
     
  • Végül megmutatjuk, hogyan tér vissza lassan az élet a vendéglátóhelyekre, természetesen az egészségügyi előírások betartásával.
     
  • A Rudán Joe Akusztik próbáját élvezhették azok, akik betértek május 30-án a Rába Part Sport- és Szabadidőcentrum teraszára. Ebből mutatunk majd részleteket műsorunk végen.

Ezen a hétfőn is számítunk a figyelmükre!
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-20 08:22

Egy nap azért, hogy később még sok legyen

Ismeretátadó, egészségmegőrzési tanácsokTovább

2024-04-20 08:13

Palavesszőtől a digitális tábláig

kiállításnyitóTovább

2024-04-20 08:10

50 éves jubileumi gála

MeghívóTovább

2024-04-20 08:07

Sok kicsi sokra megy

SZJA 1 %Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink