Hírek, aktuális / Vádemelési javaslat

2019-11-11 12:40:02
Vádemelési javaslattal fejeződött be a nyomozás Vas megyében
 

A rendőrök a keletkezett iratokat megküldték a Körmendi Járási Ügyészségnek.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, alkohol fogyasztását követően ült a volán mögé az a balatongyöröki lakos, akit a járőrök 2019. augusztus 22-én ellenőriztek Szentgotthárdon. A 47 éves férfivel szemben felmerült a gyanú, hogy szeszes ital fogyasztását követően vett részt járművével a közúti forgalomban. Munkatársaink a helyszíni intézkedés során alkoholtesztert alkalmaztak, melynek pozitív értéke az ittasság tényét igazolta. A sofőrrel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.
A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Körmendi Járási Ügyészségnek megküldte.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezet járművet, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

...hogy mindenki hazaérjen!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-18 15:14

Ovilátogató

Dienes Lajos Katolikus ÓvodaTovább

2024-03-18 11:41

Körmendi bemutatkozó Győrben

"Körmendi fotós szemmel"Tovább

2024-03-18 09:18

Megjelent a Körmendi Híradó

XXII. évfolyam 3. számTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink