Hírek, aktuális / Tűzesetekkel indult a hét

2018-08-29 10:47:24
Tűzesetekkel indult a hét

Szombathelyen, Sárváron és Iváncon is tűzesetekhez vonultak a tűoltók a hétfői napon.
Használaton kívüli raktárépületben keletkezett tűz Szombathelyen, a Nádasdy Ferenc utcában hétfőn a kora reggeli órákban. Az épületben mintegy százötven négyzetméteren égett a hulladék, amelyről a tűz átterjedt a fa födémre és szigetelésre is. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre akik négy vízsugárral láttak neki a tűz eloltásának. A tűzoltók körbehatárolták a lángokat, megakadályozva a tűz továbbterjedését az épület többi részére, majd eloltották a lángokat. A tűzben nem sérült meg senki, a tűzeset körülményeit tűzvizsgálati eljárás fogja tisztázni.

Melléképület kazánházában keletkezett tűz Iváncon, a Kossuth Lajos utcában hétfőn délelőtt. Az ott lakó a tűz oltását megkezdte, majd a melléképületből egy gázpalackot és az ott lévő állatokat is eltávolította. A helyszínre a körmendi, a szentgotthárdi hivatásos, az ivánci, csákánydoroszlói önkéntes tűzoltók vonultak. A tűzoltók kiérkezésekor a melléképület teljes terjedelmében égett, a lángok pedig átterjedtek a lakóház tetőszerkezetére is. Az egységek négy vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzeset kapcsán nem sérült meg senki.

Egy sárvári ipari  üzem termelőcsarnokában keletkezett tűz az Ikervári utcában hétfőn délelőtt. Az üzemben ötven négyzetméteren égett a raktár és a kapcsolószekrény. A sárvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a tűz által érintett helyiséget, majd három vízsugárral eloltották a lángokat, közben hőkamerával átvizsgálták a csarnok helyiségeit. A tűzoltók kiérkezéséig az ott dolgozók mintegy kettőszázhetvenen az épületet elhagyták. A tűzesetnél személyi sérülés nem történt.

VAS KVI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-11-20 20:22

FIBA EC 5. forduló

Legia Warszawa - Egis KörmendTovább

2019-11-20 17:17

Véradás

a Körmendi Szociális Szolgáltató és Információs KözpontbanTovább

2019-11-20 11:32

Ne használjuk szemetesnek a kandallót!

Környezetünk, egészségünk védelme kiemelkedően fontosTovább

2019-11-20 11:25

AGORA–Savaria Filmszínház műsora

2019. november 21-27.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink