Hírek, aktuális / Tököl Kupa Nemzetközi Kick-Box Verseny

2017-10-08 18:27:27
JULIUS K9 XXI. TÖKÖL KUPA NEMZETKÖZI KICK-BOX VERSENY
 
2017.október 7-én rendezték meg a 21. Tököl Kupát pointfighting, light-contact és kick-light szabályrendszerben. A  versenyre Lengyelország, Ukrajna, Szlovákia, Szlovénia és  Magyarország nevezett.
Ez a verseny nagyon jó felkészülést biztosított az egy hónap múlva Magyarországon megrendezésre kerülő világbajnokságra. A sportág történetében most először kerül sor mind a hét szabályrendszer egy időben, egy helyszínen való lebonyolítására. Ez óriási feladat! Én úgy gondolom, hogy nem véletlenül bízták ezt a  feladatot Magyarországra. A magyarok már többször bizonyították a nagy feladatokat is  zökkenőmentesen tudják megoldani..


          A Castrum Sec-Dinamica Se Körmend, három versenyzővel és szurkoló csapattársaival érkezett Szigetszentmiklósra.
Először Nagy Dávid -42kg, kadett 2, light-contact szabályrendszerben lépett tatamira. Az első ellenfele Julian Grabos, egy technikás jól képzett lengyel versenyző volt, nagyon kemény csatát vívtak, beillett volna döntő küzdelemnek is. Végig az ellenfél vezetett, szerencsére Dávid nagyon jól hajrázott és szinte az utolsó másodpercekben megfordította az állást. Így pontozással nyert. A döntőben Zrínyi Miklós Kick-box Akadémia versenyzőjével, Bagi Nimróddal vívta meg küzdelmét, magabiztosan nyert és vehette át a megérdemelt aranyérmét.
Hegedűs Marcell felnőtt -74kg kick light- contactban versenyzett, szerencsétlenségére a verseny talán legtechnikásabb versenyzőjével került össze, Pavel Zamyatin ukrán harcos magabiztosan győzte le versenyzőnket. Marcell így nem folytathatta a további küzdelmeket.
Pallósi Balázs junior -79kg kick-light-ban  mérette meg magát. Az első ellenfele Schaffer Gábor volt, akit egyhangú pontozással vert. A döntőben Zrínyi Miklós Kick-box Akadémia versenyzője Szabó-Tóth Dávid várta. Levetkőzve korábbi hibáit és még esélyt sem adott ellenfelének. Megérdemelten állhatott fel a dobogó felső fokára.
A következő verseny Prágában lesz, ahol Nagy Dávid és Pallósi Balázs indul. Sajnos Hegedűs Marcell sérülése miatt csak szurkolóként utazik a helyszínre.

Andorka Imre12Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-09-22 10:33

XVI. Őrségi Tökfesztivál

Szeptember 27-29.Tovább

2019-09-22 10:26

Ősz a kiskertekben...

is a betakarítás és a növényi hulladékok kezelésének időszakaTovább

2019-09-21 11:42

Eltiltották, mégis vezetett

A körmendi rendőrök szabálysértési őrizetbe vettékTovább

2019-09-20 16:08

Új gyártóüzemet adtak át az Egis körmendi telephelyén

A létesítményt Varga Mihály pénzügyminiszter adta át.Tovább

2019-09-20 14:06

Átadták az Egis új gyártócsarnokát

Varga Mihály: kiemelkedő a gyógyszeripar szerepe MagyarországonTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink