Hírek, aktuális / Születésnapjuk alkalmából vehettek át elismerést

2020-06-10 11:04:30
Születésnapjuk alkalmából vehettek át elismerést

Június 9-én, a havi katasztrófavédelmi kirendeltségvezetői és hivatásos tűzoltóparancsnoki értekezlet keretében adott át kerek születésnapjukat ünneplő kollégáknak belügyminiszteri és főigazgatói elismerést a megyei igazgató.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere ajándéktárgyat adományozott a katasztrófavédelem állományában végzett kiemelkedő munkája elismeréséül ötvenedik születésnapja alkalmából Horváth Zoltán tű. alezredesnek, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettesének. 

Dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója ajándéktárgyat adományozott ötvenedik születésnapja alkalmából Patkó Csaba tű. törzszászlósnak, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Körmendi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság különlegesszer-kezelőjének. 

Az elismeréseket Dr. Bognár Balázs tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át. Az ezredes megköszönte az elmúlt évtizedek során az állampolgárok biztonságának és anyagi javaik védelmében végzett munkájukat, családjuknak a hivatásba történő támogatást, a kitűnő helytállást, majd jó egészséget kívánt az elkövetkező időszak munkavégzéséhez is.

Gratulálunk az elismerésekhez!

Fotó: Balogh Eszter tű.ftőrm./Vas MKI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink