Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-05-20 10:20:40
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további nyolc, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. május 19-én Szombathelyen. Egy 22 éves helyi férfi személygépkocsival közlekedett a Jókai Mór utcában, amikor haladása során az előtte forgalmi okok miatt lassító másik gépjármű hátuljának ütközött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.
A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

A járőrök 2018. május 19-én egy személyautóval közlekedő helyi lakost igazoltattak Kőszegen. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért munkatársaink a 32 éves gépjárművezetőt előállították. A férfivel szemben – járművezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Kőszegi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Ugyancsak alkohol fogyasztását követően ült a volán mögé 2018. május 20-án az a férfi is, akit a megyeszékhelyen igazoltattak a rendőrök. Az intézkedés során a szombathelyi sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. Az 50 éves gépjárművezetővel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha autóba ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

A rendőrök 2018. május 20-án a Vasvári Rendőrkapitányságra előállították azt a rábahídvégi lakost, aki az intézkedést megelőzően – előzetes szóváltást követően – megütött egy nőt Vasváron. A nyomozók a 35 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2018-12-14 11:45

Év végi ünnepek körüli munkavégzés szabályai

részletes információk a www.ommf.gov.hu Tovább

2018-12-13 15:16

Pásztorjáték

BBÁ - Körmend SzínházTovább

2018-12-13 15:10

Szalagavató a gimnáziumban

KépgalériaTovább

2018-12-13 10:59

Adventi koncert

a református templombanTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink