Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2017-11-12 09:51:12
A megyeszékhelyen, az Óperint utcából állítottak elő munkatársaink egy 25 éves ölbői lakost, mivel a férfi szóváltást követően bántalmazott egy helyi férfit. A bántalmazót kihallgatták és vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.
Egy személygépkocsival közlekedő helyi férfit állítottak meg munkatársaink Szombathelyen. Az intézkedés során kiderült, hogy járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, továbbá az alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. A 36 éves G. Szabolcsot előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési eljárás, valamint büntetőeljárás is indult.
Előállították a rendőrök annak a járműnek a vezetőjét, aki Gersekarát térségében személygépkocsijával letért az útról és a menetiránya szerinti jobb oldali árokba csapódva állt meg, majd a balesetet követően távozott a helyszínről. Munkatársaink a helyszín közelében fogták el a 41 éves vasvári férfit. K. Lászlóval szemben az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Vasvári Rendőrkapitányság a szabálysértési eljárás mellett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt büntetőeljárást is indított.
Egy személygépkocsival közlekedő kemenessömjéni lakost állítottak meg a sárvári rendőrök. Mivel a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, a férfit előállították és vele szemben – vezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.


Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost ellenőriztek munkatársaink Körmenden. Mint kiderült, a férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, ezért előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési eljárás indult.
Egy 22 éves helyi és egy ugyancsak 22 éves román férfivel szemben intézkedtek munkatársaik Sárváron, mivel két másik férfit bántalmaztak. A Sárvári Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.
Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost ellenőriztek munkatársaink a megyeszékhelyen, amelynek során az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A 22 éves T. Martinnal szemben – járművezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

2024-03-28 09:41

Nyertes pályázat

Új óvodakertet hoznak létreTovább

2024-03-28 09:29

Pályázati kiírás

ingatlan bérbeadásaTovább

2024-03-27 14:00

Iskolai beiratkozás

2024/2025-s tanévTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink