Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-05-08 11:14:14
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül nyolc, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Szűrcsapó utcában, a záróvonalon keresztül akart megfordulni egy személygépkocsival közlekedő helyi lakos a megyeszékhelyen és a manőver során elütött egy, a szemközti sávban egyenesen haladó motorost. A baleset következtében a motorral közlekedő nő az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.
A Tófalusi úton letért az útpadkára, majd az árokba sodródva egy hídfőnek ütközött és végül egy lakóház kerítésének csapódott egy személygépkocsival közlekedő férfi Szentgotthárdon. A baleset következtében a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.
Az illetékes rendőrkapitányságon vizsgálják a balesetek körülményeit.

Letért az útról és személygépkocsijával kidöntött egy közúti jelzőtáblát, majd az árokba sodródott egy szombathelyi férfi Narda térségében. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban kiderült, hogy a férfi vezetői engedély nélkül ült volán mögé és az alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, az okmányok hiánya miatt pedig szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy tehergépkocsival közlekedő helyi férfit ellenőriztek munkatársaink Acsádon. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a sofőrrel szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-20 08:22

Egy nap azért, hogy később még sok legyen

Ismeretátadó, egészségmegőrzési tanácsokTovább

2024-04-20 08:13

Palavesszőtől a digitális tábláig

kiállításnyitóTovább

2024-04-20 08:10

50 éves jubileumi gála

MeghívóTovább

2024-04-20 08:07

Sok kicsi sokra megy

SZJA 1 %Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink