Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2019-06-24 11:11:28
Súlyos testi sértés miatt intézkedtek a rendőrök a Szombathelyen.
 
A rendőrök 2019. június 23-án elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a helyi lakost, aki szóváltást követően több esetben esernyővel megütött egy fiatalt Szombathelyen. A fiú az ütések következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A nyomozók az 57 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, és az ügyben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Közlekedési balesetek

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos valamint három anyagi kárral végződött közlekedési baleset történt.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. június 22-én a 86-os számú főúton. Egy szlovák állampolgár autójával közlekedett Körmend irányából Szombathely felé, amikor haladása során a főút 56-os kilométerszelvényénél eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött az előtte haladó személygépkocsinak, ami az ütközés következtében a szalagkorlátnak csapódott. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. június 23-án a 86-os számú főúton. Egy szombathelyi lakos személyautóval közlekedett Körmend felől Szombathely irányába, amikor haladása során a főút 64-es kilométerszelvényénél elvesztette uralmát járműve felett, áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött a vele szemben haladó gépkocsinak. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény alapján egy személy súlyos, négy személy pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a balesetet okozó sofőr szeszes ital fogyasztását követően ült a volán mögé, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is igazolt. A gépjárművezetővel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek.
 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink