Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2020-07-30 08:33:45
Az elmúlt 24 órában történt az utakon.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink kettő, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járt az a közlekedési baleset, amely 2020. július 29-én történt Szentgotthárdon, a Kossuth Lajos utcában. Egy magyarlaki lakos kerékpárral közlekedett a gyalogjárdán a Tompa utca felől az Árpád utca irányába. Haladása során a kerékpár kormányával elsodort egy vele azonos irányba haladó gyalogost, aki az ütközés következtében a járdára esett. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint a gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!

… hogy mindenki hazaérjen!

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-08-15 11:48

Ismét árad a Rába

Szentgotthárdon I. fokú készültséget rendeltek elTovább

2020-08-15 09:27

Két vasi városban is tettlegesség lett a szóváltásból

A Szombathelyi és a Körmendi Rendőrkapitányság is büntetőeljárást indítottTovább

2020-08-14 10:19

Körözött férfit fogtak el a vasvári rendőrök

A Körmendi Járásbíróság és a Körmendi Rendőrkapitányság is körözte.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink