Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-09-13 10:45:39
Az elmúlt 24 órában történt.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül hét, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy körmendi férfi a 8-as számú főúton közlekedett személygépkocsijával, amikor a főút 168+900-as kilométerszelvényénél előbb a jobb oldali útpadkára sodródott, majd egy hirtelen manőver következtében áttért a szemközti sávba, ahol érintőlegesen ütközött egy személygépkocsival, majd járművével az úttest melletti füves területre csapódott. A baleset következtében mindkét sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

A 8429-es számú úton Jánosháza felől Celldömölk irányába tartott személygépkocsijával egy kiskunhalasi férfi, amikor egy balra ívelő kanyarban járművével letért az útpadkára, majd egy hirtelen manőver következtében a menetiránya szerinti bal oldali árokba csapódott. A sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.
Az illetékes rendőrkapitányságokon vizsgálják a balesetek körülményeit.
 
Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi férfit állítottak meg munkatársaink a megyeszékhelyen, akiről kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt motorozott. A férfivel szemben – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési eljárás indult.
Egy személygépkocsival közlekedő csöngei férfit állítottak meg a rendőrök Szombathely térségében. Az ellenőrzés során a sofőr esetében alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-04-20 08:34

Tavaszi Közös Napok

775 éves KörmendTovább

2019-04-18 20:37

17. Lamantin Improvizációs Tábor

és Jazz FesztiválTovább

2019-04-18 20:00

Tartja előnyét a Körmend

Továbbra is veretlen hazai pályánTovább

2019-04-18 15:16

Középiskolai ballagások

KörmendenTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink