Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-09-13 10:45:39
Az elmúlt 24 órában történt.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül hét, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy körmendi férfi a 8-as számú főúton közlekedett személygépkocsijával, amikor a főút 168+900-as kilométerszelvényénél előbb a jobb oldali útpadkára sodródott, majd egy hirtelen manőver következtében áttért a szemközti sávba, ahol érintőlegesen ütközött egy személygépkocsival, majd járművével az úttest melletti füves területre csapódott. A baleset következtében mindkét sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

A 8429-es számú úton Jánosháza felől Celldömölk irányába tartott személygépkocsijával egy kiskunhalasi férfi, amikor egy balra ívelő kanyarban járművével letért az útpadkára, majd egy hirtelen manőver következtében a menetiránya szerinti bal oldali árokba csapódott. A sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.
Az illetékes rendőrkapitányságokon vizsgálják a balesetek körülményeit.
 
Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi férfit állítottak meg munkatársaink a megyeszékhelyen, akiről kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt motorozott. A férfivel szemben – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési eljárás indult.
Egy személygépkocsival közlekedő csöngei férfit állítottak meg a rendőrök Szombathely térségében. Az ellenőrzés során a sofőr esetében alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2018-11-15 11:48

Papagáj kiállítás Körmenden

november 17-én szombatonTovább

2018-11-15 11:18

Meneterend változások a Gysev vonalain

információ www2.gysev.hu oldalon a kiválasztott napon érvényes GYSEV regionális menetrendek alattTovább

2018-11-15 10:37

Két tűzeset történt Vas megyében

A káreseményeknél nem sérült meg senkiTovább

2018-11-14 18:19

Táncból katedrálist

dokumentumfilm díszbemutatóTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink