Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-06-24 10:51:06
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén munkatársaink az elmúlt 24 órában kettő súlyos, egy könnyű sérüléssel, valamint három személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.
Ahogy arról már korábban írtunk, közlekedési baleset történt a 88-as számú főúton Sárvár és Vát között 2018. június 23-án 14 óra körüli időben. Egy sárvári nő haladt személygépkocsijával Sárvár felől Vát irányába, amikor érintőlegesen ütközött a szemközti sávban egy márkói férfi által vezetett személygépjárművel. A nő az ütközést követően gépjárműjével a vízelvezető árokba csapódva állt meg. A baleset következtében az asszony súlyos sérülést szenvedett. A Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. június 23-án Celldömölkön. Egy rábaszentandrási férfi motorkerékpárjával haladt a Sági úton a városközpont felől Jánosháza irányába, amikor elsodorta az úttesten neki balról, a jobb oldali forgalmi sávban gyalogosan közlekedő helyi nőt. Az asszony az ütközés következtében a jobb oldali útárokba esett, súlyos sérüléseket szenvedett. A Celldömölki Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. június 23-án a 8-as számú főúton Csákánydoroszló térségében. Egy vasszentmihályi férfi közlekedett Vasszentmihály felől Körmend irányába, amikor figyelmetlensége miatt letért a haladása szerinti jobb oldali útpadkára. Ekkor hirtelen balra rántotta a kormányt, amelynek következtében a személygépjármű felborult és a tetején csúszva, az úttestről letérve a menetiránya szerinti jobb oldali útárokban állt meg. A baleset következtében a férfi könnyű sérülést szenvedett. A Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

A járőrök 2018. június 23-án Szombathelyen állítottak meg egy szombathelyi, egy porpáci és egy kecskeméti járművezetőt. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda mindhárom férfi esetében pozitív értéket mutatott. A segédmotor-kerékpárral közlekedő szombathelyi és porpáci férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, ezért velük szemben ittas járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást, a kecskeméti gépjárművezetővel szemben ittas járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A rendőrök 2018. június 23-án elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították a 24 éves Ny. Dávid és 57 éves Ny. Ferenc szombathelyi lakost, akik az intézkedést megelőzően a Szent Iván-éji rendezvényen Szombathelyen a Bartók Béla körúton előzetes szóváltást követően tettleg bántalmaztak egy 18 éves helyi férfit. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett. Ny. Dávidot és Ny. Ferencet a rendőrség gyanúsítottként kihallgatta, az ügyben nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményezett a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink